DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

KANJER UITNODIGING voor het kader

Uitnodiging voor het kader van S.V. de Valken

we gaan al weer het derde jaar in als kanjervereniging.

Voor ons als Sportvereniging heeft het kanjer gebeuren een zeer positieve uitwerking. Regelmatig krijgen we complimenten van ‘derden’ over dit fantastische initiatief. Er zijn de laatste jaren nieuwe leden bijgekomen, welk bewust voor onze club kiezen i.v.m. het kanjer gebeuren. Een mooier compliment kunnen we natuurlijk niet krijgen. Daarnaast zijn er diverse clubs bezig zich het predicaat “kanjerclub” eigen te maken. Dindua-Enkhuizen is dit jaar gestart en VVS-Spanbroek is aanstaande. Mede geholpen door informatie uit onze geledingen

Kanjervereniging is niet alleen het gebouw, niet alleen de spelers, niet alleen de ‘buitenstaander’, maar zeker ook JULLIE, het kader. Juist jullie zijn de spil in het hele gebeuren om het kanjer gebeuren tot een succes te maken.

De afgelopen jaren hebben diversen van jullie al de cursus van sportservice naar volle tevredenheid doorlopen. Cursusleider Paul van Papenhoven is echt een topper in dit gebeuren. Met vele voorbeelden en opmerking maakt hij die avonden tot een succes. Afgelopen mei waren enkelen van onze club bij een bijeenkomst van Sportservice. Daar kwam naar voren dat het eigenlijk mooi zou zijn als er binnen de vereniging iemand zou zijn die enkele keren per jaar de kanjer punten op de i kan zetten.

Dit idee hebben wij opgepakt en we hebben ‘MEESTER SJAAK LAAN’, bereid gevonden ons team te versterken deze avond. Sjaak is bij (bijna) iedereen bekend van de Jozefschool, het veteranenteam, de Hemmeromloop, de kerkenveiling of gewoon die man op de fiets van Venhuizen naar Hoogkarspel, ga zo maar door. Sjaak is de Kanjergoeroe van de Jozefschool. Op deze school wordt al jaren de kanjer methode toegepast, dit was ook één van de redenen om onze club daarin een verlengstuk te maken.

VRIJDAGAVOND – 25 SEPTEMBER – is de Valken Kantine het toneel voor Sjaak en het Kanjer team.

We starten om 19.30 uur met de koffie. Voor wie wil, om 19.00 uur geeft John Bleeker een kanjertraining aan de B-junioren, best wel eens leuk om te kijken hoe dit in het werk gaat. Deze avond bent u bij deze uitgenodigd om een zeer indrukwekkende uitleg te krijgen van het Kanjer gebeuren en van de Kanjer afspraken. Na de pauze zullen jullie in groepen verdeeld worden en krijgen jullie stellingen voorgeschoteld. Hier mogen jullie op reageren om vervolgens met Sjaak en zijn team in discussie cq overleg te gaan

Voorbeeld stellingen o.a.:
Bij de Valken speel je voor je pleizer of voor de winst
Een speler scheldt de scheids of een medespeler uit tijdens de wedstrijd, wat doe je…

Deze avond wordt georganiseerd voor het HELE KADER, van bestuur, tot trainer, tot begeleider, tot scheidsrechter van zowel de HANDBAL als de VOETBAL.

Verplichten is altijd een zwaar woord, maar toch, willen wij je van harte vragen deze avond bij te wonen, het beloofd een zeer indrukwekkende avond te worden.
Het KANJER TEAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com