SCHIPPER KOZIJNEN geeft de Valken een goed gevoel !

Zoals eerder deze week op de site aangegeven was gisteravond de uitreiking van de GOED GEVOEL BOKAAL van het bedrijf van de familie Schipper ( SCHIPPER KOZIJNEN B.V. ) uit Opmeer.

Onze SV was genomineerd om in aanmerking te komen voor de beker met een daarbij behorend sponsorbedrag. De op papier gezette gedachte achter het KANJER gebeuren gaf de Familie Schipper een heel goed gevoel.
Naast de bokaal had het bedrijf nog bedragen in petto voor dorpelingen cq regio mensen die even in het zonnetje gezet mochten worden. Dit alles met de ‘goed gevoel’ gedachte in het achterhoofd. Super! Een mooi gebaar van het bedrijf naar de maatschappij met z’n vele vrijwilligers.

De avond begon met een introductie film van het bedrijf. Mooi te zien hoe ze zijn uitgegroeid tot een groot concern met maar liefst VIJF vestigingen door heel Nederland. Vooral het bedrijf in Groningen met alleen maar DOVE werknemers baart opzien.

Vervolgens kregen de aanwezigen nog een kans uit te leggen waarom ze in aanmerking zouden moeten komen voor DE BOKAAL.

Want ja de bokaal, daar ging het natuurlijk om. Uit de vele aanvragen waren vijf verenigingen genomineerd op de prijs in ontvangst te nemen. Ietwat zenuwachtig zaten afgevaardigden van onderstaande verenigingen te schuiven op de stoelen. Het leek de Oscar uitreiking wel.

De organisatie welk elk jaar het opzetten van het vakantiedorp in Opmeer op zich neemt.

– Een vereniging van 13 keyboard spelers uit Hoorn.
– De organisatie die elk jaar voor buitenlandse, kansloze kinderen een vakantie regelt in Nederland.
– de organisatie van het vakantiedorp in Opmeer.
– De vereniging “de zangertjes Volendam”.
– De KANJER vereniging S.V. de Valken.

We dongen dus mee naar de prijs als enige sport vereniging. Op voorhand werd gemeld dat het sponsorbedrag voor elk genomineerde team hetzelfde zal zijn, daar dus geen concurrentie, maar de bijbehorende bokaal, dat zou een bijkomstig goed gevoel geven.

Helaas voor ons en de andere drie ging de beker naar Volendam. De zangertjes gaven de familie het beste gevoel. Na de prijsuitreiking gaf het koortje onder leiding van de heer Schilder (!) nog een klein concert met oud-Hollandse liedjes en we mochten meezingen met een speciaal voor deze avond geschreven “Schipper lied” . Met de hoge stemmetjes van ‘de zangertjes’ op de voorgrond kwam er niet veel geluid uit het publiek.

Al met al een heel gezellige, goed georganiseerde avond in Opmeer.

Het aanzienlijke sponsorbedrag zal een goede bestemming krijgen binnen onze kanjervereniging.

Langs deze weg nogmaals een hartelijk dankwoord naar SCHIPPER KOZIJNEN BV uit Opmeer. (http://www.schipperkozijnen.nl/ ) en de felicitaties naar iedereen die het KANJER gevoel levendig houdt binnen onze club.

Groeten,

Het Kanjerteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken