Dalmulders beslissen Valken 2 – HSV Sport 2

Tja, het is ooit een veelbesproken uitspraak van J.C geweest, maar het is een feit dat je juist de slechte wedstrijden moet winnen om bovenin mee te blijven doen!
Vandaag was zo een dag dat het er allemaal niet uitkwam en dus ook niet echt liep. Neemt niet weg dat het dan op wilskracht en inzet aankomt en blijft proberen om dat ene verlossende doelpunt te maken!
Een uitgebreid verslag zit er dan ook niet in en zal dan ook de koptekst alleen toelichten.
Na een 0–0 ruststand, maar met een (iets) beter voetballend Valken moest het dus in de tweede helft gebeuren. In de 53e minuut een overtreding en een vrije trap in ons voordeel volgde op zo’n 23 meter (Paul dacht 40 meter!).
Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik dit seizoen nog niet zo een mooie trap richting kruis had gezien 1-0.
Daarna een iets uit hun schulp komende hsv-sport en het werd billen knijpen op de bank. Met nog enkele minuten op de klok was het de oudere Dalmulder die zorgde voor grote opluchting langs de kant want hij passeerde her en der wat figuranten en haalde
stevig uit: 2-0.
Het was iedereen duidelijk dat dit onze slechtste wedstrijd van het seizoen was, maar wel gewoon drie puntjes in de tas!!