Zwaar bevochten overwinning de Valken A1

Beste mensen,
Wij gaan net als andere teams van de valken voortaan een verslag schrijven van onze gespeelde wedstrijd.
Wij hadden in onze 4e wedstrijd van het seizoen, na een verloren maar goede wedstrijd vorige week tegen de mannen van West Frisia DP A2 (in mijn ogen al de kampioen) moesten we op bezoek bij Andijk A1.

Wij begonnen zeer slap aan deze wedstrijd, dat was ook wel te zien want Andijk kwam met 1-0 voor, Later tijdens een hoekschop werd het nog erger voor ons het werd zelfs 2-0. Vlak voor rust deden we gelukkig wat terug we kwamen dakzij een rake kopbal van Tjeerd Zuurbier.

De tweede helft begon redelijk, we hadden veel kansen maar het mocht niet zo wezen dat de gelijkmaker kwam. Toch viel hij uiteindelijk door een goal van onze spits Tijmen.
Even later was er van Andijk een speler die een overtreding maakt en dus zijn 2e gele kaart ontving en dus met rood mocht vertrekken naar de kleedkamer. Dan denk je meer overwicht te krijgen maar, dat mocht niet zo zijn. Andijk werd sterker dat zag je ook aan de score 3-2 voor de thuis ploeg. Andijk bleef iets sterker dan ons maar toch wisten wij te scoren Niels Fine mocht tekenen voor de 3-3. Met een geweldige goal. Niet ver voor tijd werd Niels Fine hard onderuit getrapt wij kregen terecht een penalty. De man van de overtreding ontving ook zijn 2e gele kaart en mocht ook zijn weg vervolgen naar de kleedkamer. Tijmen Groot mocht de strafschop nemen en hij scoorde en zo kwamen wij op 3-4. Andijk kon na deze goal niet meer aanzetten dus hiermee was onze zwaar bevochten overwinning binnen we konden blij zijn met de punten en op naar de volgende wedstrijd thuis in ons eigen stadion komt RKEDO A1 op bezoek.