Valken 2 weer met beide benen op de grond!!

Vandaag richting Westwoud om tegen het plaatselijke Woudia te spelen.
Op papier een te nemen horde gezien de vele blessures in de hoofdmacht van woudia, maar niets was minder waar en er stonden gewoon 15 gretige en fysiek sterke kerels.
Vanaf minuut één een sterker spelend Woudia die feller in de duels waren en Valken telkens aftroefde!
Het spel van Woudia was duidelijk: inzakken en op de counter spelen met werkelijk 2 hele snelle spitsen die zich ook steeds goed vrij liepen.
Dat we de rust haalde met “maar” een 2-0 achterstand was mooi meegenomen en er moest dus wel wat gebeuren!
We gingen terug naar het ouderwetse 4-3-3 met Sander 5 meter achter de linie en Jos als mid-mid.
Dit resulteerde al snel in wat mogelijkheden, maar de scherpte was er gewoon niet. Positief was dat er echt niets meer weggegeven werd achterin en wij meer aan voetballen toekwamen.
Ondanks het veldoverwicht kwam het gehoopte doelpunt niet! Met nog 20 minuten op de klok gingen we één op één voetballen met een doorgeschoven Jos.
Nog meer kansen was het resultaat, maar de teller bleef op nul staan en was de eindstand 2-0 in het voordeel van Woudia.

PS: een trieste zaak was nog wel dat wij in de rust 15 plastic bekertjes kregen uitgereikt met de mededeling dat er iemand ziek was en er geen thee was, maar de bekertjes konden gebruiken voor het water uit de kraan!!
En dat terwijl we gewoon bij andere elftallen gevulde bekers naar binnen zagen gaan!! De blamage werd nog groter toen een andere persoon van de club na 15 minuten rust het theerekje kwam halen en vroeg dus waar die was. Op het antwoord dat we geen thee hebben gehad door bovenstaande reden trok de man een zeer verbaasd gezicht………………………

Maar door de thee hebben we niet verloren, dat moeten we bij onszelf zoeken!!