B1 geeft de wedstrijd vlak na rust uit handen

Hoi,
uit naar de fusieclub FC Medemblik, voetbal gegarandeert op het mooie kunstgras.

na twee winstpartijen en een rustweekendje lekker ballen, weinig wind, droog en tenslotte een zonnetje, wie had dat verwacht.

De eerste helft ging gelijk op, door twee misverstanden achterin toch twee goals tegen, maar daar tegenover door veel inzet, een goal voor en (helaas) een penalty gemist. Een ruststand van 2-1 zou niet verkeerd zijn. In de blessure tijd vond de scheids het nodig om een penalty tegen te geven, niemand die iets zag, maar goed. Deze ging er wel in, dit betekende de 3-1.

Na een bakkie thee, met een ”eerste vijf minuten” waarschuwing weer het veld op. Nou, zoals de titel al aangeeft, we waren nog geen 3 minuten bezig en er stond 5-1 op het bord. Tja, dan kan je lovend zijn over de inzet, maar inzet in combinatie met felheid en wedstrijdbeleving, dat gaat vaak samen. Vandaag dus niet. Echt balen.

OK voetballend zit er meer in bij FC Medemblik, maar de uiteindelijke 8-1 had absoluut niet gehoeven… Ook omdat we in de tweede helft zeker 3 a 4 100% kansen lieten liggen.

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Allemaal een hele fijne SINTERKLAAS.

en deze week alleen WOENSDAG trainen. vrijdag valt uit.