Zevenklapper voor Valken 2 !!!!!!

Tot aan vandaag was de competitie alweer voor de helft gespeeld en was de rekening simpel op te maken: we doen mee voor het kampioenschap!!
Hetgeen betekent dat er elke week een extra druk op de spelers staat om de aansluiting met de koploper (Andijk) te behouden!
Zij staan met 28 uit 11 wedstrijden 3 punten boven ons.
Om winterkampioen te kunnen worden moesten wij vandaag dus winnen en Andiijk verliezen, maar al snel kwam ons ten gehore dat Woudia –Andijk was afgelast.
FC Medemblik kregen we dus voor de tweede keer en de uitwedstrijd was in een 4-7 geëindigd in ons voordeel, maar echt makkelijk was dat zeker niet!
Vandaag zonder Paul (naar 1e), Nobi (naar 1e) en Jos (geblesseerd), maar met 13 andere gretige jonge honden moest het ook gewoon kunnen!!
Ondanks dat het erg rommelig begon, was het duidelijk dat Valken een maatje te groot was voor FC Medemblik en dit resulteerde na 9 minuten in een eerste doelpunt en kwam van Roan, Dirk, Jeen, Rens of Jan.
Daarna een duidelijk beter Valken wat de ruimte ook kreeg om te voetballen van het zeer tegenvallende FC Medemblik.
Op de voorspelling van ondergetekende dat we pas in de 44e minuut op 2-0 zouden komen keken de bankzitters mij ongeloofwaardig aan, maar toen de bal er na 43 minuten en 55 seconden er inderdaad in ging door Roan, Dirk, Jeen, Rens of Jan was dat toch wel even anders hahahaha. Ook de 45e minuut werd volledig uitgebuit door de derde er in te trappen en ditmaal was het Roan, Dirk, Jeen, Rens of Jan die hem maakte!! RUST
Na de rust de opdracht om alert te zijn want een ploeg die snel de 3-1 maakt kan boven zichzelf uitstijgen, maar Valken was gewoon stukken beter en er volgde nog 4 mooi uitgespeelde doelpunten van Roan, Dirk, Jeen, Rens of Jan.
Heel even kwamen er nog een paar spelers van Andijk kijken of wij misschien punten zouden laten liggen, maar deze snuiters konden weer snel richting huis!
Het gevolg was een klinkende 7-0 overwinning op een tegenstander van naam!
Namens alles spelers willen wij onze grensrechter bedanken die een foutloze en zeer geconcentreerde tweede helft vlagde!!

Mijne heren, we sluiten de eerste seizoenshelft af met 12 gespeelde wedstrijden en 28 punten!! Dit is een mooie prestatie en als we na de winterstop dit niveau weten vast te houden (of nog beter) blijven we lang mee