Bliksemstart Helden krijgt geen succesvol vervolg

Om de aansluiting met Zouaven te behouden diende de thuiswedstrijd tegen Always Forward gewonnen te worden. Overigens staat op de WSW-website dat het duel WSW – Zouaven is afgelast ipv een 3-0 thuisoverwinning voor de Wienesser buren. Dus we kunnen ons nog niet rijk rekenen.

Uit in Hoorn werd er eerder dit seizoen nipt met 1-2 gewonnen, ondanks een Hoornsch veldoverwicht.

Vandaag opnieuw een handjevol afwezigen. Ivo en Martin nog steeds geblesseerd, Maarten sluit zich hier bij aan. Ben en Sebastiaan waren er vandaag ook niet bij. Toch nog 3 wissels en het moet gezegd, het wisselbeleid ging vandaag een stuk beter, daarover kan en mag geen onenigheid meer uit voort komen.

Na 2 minuten is het al raak, wat een weelde. Een afgemeten voorzet van de rechterkant van Erwin wordt door kopper Nico uiteraard op waarde geschat. Keeper gaat met de bal mee richting lange hoek, Nico kopt tegendraads in. De bal verdwijnt in het kruis.

In het vervolg van de 1e eerste helft is Valken de betere ploeg. Helaas worden acties zo nu en dan iets te ver doorgevoerd waardoor de verdediging, danwel de keeper op tijd kunnen ingrijpen.

Ook het 2e bedrijf begint snel met een goal, al worden we er niet blij van. Een vrije trap van de gasten belandt door de muur achter keeper Dennis.

In het restant van het duel doet Valken er alles aan om de Hoornsche muur te slechten, maar tot echt uitgespeelde mogelijkheden komt men niet. Het centrale verdedigindsduo van Forward speelt een harde, maar prima pot. Door de druk van Valken en het inschuiven van Marcel komt Forward er zo nu en dan ook gevaarlijk uit, maar de spitsen uit Hoorn hebben het vizier niet op scherp staan.

Volgende week het laatste duel van 2009, thuis tegen KGB 8. Tegen de Bovenkarspellers hebben we nog wat recht te zetten, de 1e competitiewedstrijd werd Ivo de wedstrijd uitgeschopt en verloren we met 5-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken