OPROEP AAN ALLE VALKEN-LEDEN VOOR 12 FEBRUARI

Op 29 januari stroomde de kantine van s.v. De Valken vol voor de eerste vergadering waarop over de fusie tussen ASV ’55, SVH en De Valken kon worden beslist door de leden. In de publiciteit voorafgaand aan deze vergadering was al duidelijk gemaakt dat voor een geldig besluit maar liefst 75 procent van de leden aanwezig of vertegenwoordigd moest zijn.

De grote opkomst van de leden maakte dat ter vergadering het aantal uit te brengen stemmen werd geteld. Uiteindelijk bleek maar liefst 40 procent van de leden met stemrecht ter vergadering aanwezig. Het bestuur van s.v. De Valken beschouwt deze zeer enthousiaste opkomst als een opsteker voor de beslissende fase van het fusieproces. Hiermee is duidelijk gemaakt dat het fusievoorstel sterk leeft bij de leden van De Valken.

Op 12 februari volgt de beslissende vergadering, die begint om 19.30 uur. Ook deze keer in de kantine van De Valken aan de Koggeweg. Komt allen! Het bestuur streeft ernaar dat de leden van De Valken in overweldigende mate hun stem laten blijken over het fusievoorstel. Het is hét moment om als De Valken het fusievoorstel van waarde te laten zijn voor de toekomst.

Komt allen en vergeet het stembiljet en de legitimitatie (paspoort, rijbewijs of ID) niet. De eerder aan iedereen toegezonden persoonlijke uitnodiging geldt ook voor 12 februari. Voor wie niet kan komen, geldt dat het mogelijk is een ander een volmacht te geven. Ouders mogen bovendien voor hun (minderjarige) kinderen stemmen.

Tot 12 februari!!! Breng uw stem uit!!!

Namens het bestuur van s.v. De Valken,
Ron Laan, secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken