Valken 2 verpeelt (terecht) twee dure punten!!

U bent gewend aan een leuk en uitgebreid verslag, maar ik kan er vandaag gewoon niets van maken.
Een tegenstander die helemaal opgefokt was om de titelkandidaat een pootje te lichten en een Valken wat maar niet in hun spel kwam met als resultaat een verdeling van de punten en een draak van een wedstrijd.

Personele problemen waren vanaf donderdag een rode draad en na veel belletjes lukte het om als elfde en twaalfde man Camilo (alleen eerste helft) en Ronald Boots toe te voegen aan de krappe selectie.
Maar het verschuilen achter deze reden zou te ver gaan want VVS was gewoon feller in de duels en deed gewoon meer met hun balbezit.
Dat het na 45 seconden 0-1 stond (Mark Ruiter) was achteraf ook niet echt een voordeel want VVS ging direct daarna uit een ander vaatje tappen en bleef de rest van de wedstrijd de bovenliggende partij.
De tweede helft was het wachten op de 1-1, maar dat gebeurde pas in de 70e minuut en al snel werd het duidelijk dat wij de 1-1 over de streep moesten trekken en erger moesten voorkomen!!!
Dat lukte dan nog wel en kan ik alleen maar zeggen dat het vandaag een collectief falen was en dan ook maar snel moeten vergeten!
Volgende week SEW goed verslaan zodat ons vertrouwen in een goede afloop aan het einde van het seizoen in leven blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken