10 doelpunten bij de B1

Hoi leeskanjer,

Eindelijk, de bal rolt weer op de diverse velden. De gele gloed is van het veld, groen en zwart hebben de overhand en prima om te bespelen.

Vandaag de tweede wedstrijd in 2010, thuis tegen SSV B1.
SSV, een tegenstander waar ik nog nooit een confrontatie mee heb gehad. In Stompetoren ligt hun thuishaven. Mooi om een keer tegen ze te spelen. Een leuke dorpse club zonder spats. Het werd daarom een gezellige, sportieve wedstrijd.
Hun shirt deed me denken aan de kleuren van TRIOS (adios) Geel/Blauw een mooie combinatie……

Het eerste kwartier hadden we de wedstrijd goed in handen, vele kansen maar slechts 1 ging erin. De grote keeper plukte alles uit de lucht, een counter van SSV bracht de ruststand van 1-1 op het bord.

De tweede helft een ander Valken, SSV werd al vroeg aangepakt wat resulteerde een groot veldoverwicht. Nu kwamen de goals wel, snel liepen we uit naar een ruime voorsprong van 5-1, door heel mooi uitgespeelde aanvallen.
SSV bleef echter lekker meedoen, ze prikten er 10 minuten voor tijd toch weer twee in, 5-3. Het zal toch niet… maar gelukkig, wederom twee mooie goals van de Groen/Roden zette de eindstand 7-3 !! op het bord.

Twee gespeeld, 6 punten, 11 voor, 3 tegen, zie je wel, we kunnen het wel. Wedstrijden winnen is goed voor het moraal!