De dag van de dooie mus voor het 3e elftal van de Valken

Ja beste mensen aan het weer kon het allemaal niet liggen.

We togen naar Wervershoof om revanche te nemen na de nederlaag die ontstond in de blessuretijd

Nou op zich ging het de 1e helft best redelijk we hadden een paar kleine kansen, ik nam 1 keer rond de 16 de bal goed op de schoen, maar helaas te recht door het midden heen.

Uiteindelijk een corner en ik zette compleet verkeert voor, maar aan de andere kant maakte Mattie en goede actie en werd onderuit gehaald en het was een pingel en die werd ingeschoten door Erwin Ruiter

Aan het eind van de 2e helft voelde ik me spontaan een Psv supporter dus zeer beroerd. Er kwam een pass op mij en ik zag dat links van mij een teamgenoot stond. Ik wilde een tikje geven en deze kwam helaas bij een VVW’er en die schoot hem erin. 1 minuut later was het rust, dus echt een dooie mus

Ok op zich niet zoveel aan de hand 1-1 de rust in en we waren zeer gemotiveerd om het weer recht te trekken.

De 2e helft waren we iets beter. Bas had een mooie kans maar schoot over. Erwin Ruiter had een halve omhaal dat van de lijn gehaald werd, daarna kopte hij zacht richting een hoek waar ook weer een VVWer stond.

1 kans van VVW en die ging er gelijk in, onze verdediging stond niet echt goed, niemand reageerde toen een speler van VVW wilde gaan uithalen en deze had ook alle ruimte. Onze keeper zat er helaas aardig naast. Voor de rest had Rob prima gekeept

Later kregen we nog een vrij trap en deze ging op de kruising en na veel moeite kreeg de thuisclub deze weg dus het zat niet echt allemaal mee

Het goede nieuws was dat Ajax voor stond en zo konden we toch nog met een redelijk goed gevoel naar huis.

Het blijft gewoon jammer dat we aldoor goed in de wedstrijd zitten maar net de power missen om een wedstrijd naar ons hand te zetten, hopelijk volgende week tegen Hollandia 7 gefloten door de voormalige top spits Alex Vroling

Man of the match.

Ja als ik dan toch iemand moet noemen dan noem ik Erwin Ruiter.

Hij scoorde uit een penalty en scoorde bijna 2 prachtige goals al zat het hem niet mee