Wissels loodsen Valken 2 in veilige haven!!

Een luxe probleem voor een coach wanneer hij 14 fitte spelers heeft, is natuurlijk heerlijk, maar geeft natuurlijk ook de nodige spanningen bij bepaalde wissels.
Vandaag was zo’n dag dat wissels centraal stonden op positieve wijze.

Grashoppers uit het prachtige Hoogwoud was onze tegenstander en zij maakte het de koploper Andijk twee weken geleden nog knap lastig dus we waren gewaarschuwd!!
Om 11:30 uur de aftrap met een fris windje en een waterig zonnetje aan de hemel. Al snel was duidelijk dat we de beter voetballende ploeg waren, maar elke keer weer werd de bal in de beslissende eindfase in de voeten van de tegenstander gespeeld.

In de 10e minuut was het wederom een goede aanval over links en met een prachtige voorzet van Jeen was het (wederom!) Dirk die keurig met het hoofd de 1-0 maakte.
Daarna een rommelig en zeer slordig spelend Valken die op deze manier Grashoppers in de waan liet dat er wat te halen viel.
Enkele kansen volgden voor Grashoppers en evenzoveel keren was Frank attent en hield zijn doel schoon.

RUST

De wissels.
In de rust onze aanvoerder en tevens spits Jos eruit gehaald en ook Roan mocht op de bank plaats gaan nemen.
Zij werden vervangen door Camilo en Jan waarbij Camilo de rechterbuitenkant ging bezetten, Paul naar de spits verhuisde en Jan op rechtshalf voor Roan.
Een mopperende Jos nam met tegenzin plaats op de reservebank en kwam daar enigszins tot rust. (alles zou nog goed komen…….)
Vanaf de aftrap een iets gretiger Grashoppers dat de jacht opende op de 1-1, maar daar simpelweg het spelersmateriaal niet voor hadden.
Valken nam het heft in handen en kwam steeds beter in het spel met een vloedgolf van aanvallen over rechts waar (de eerste wissel) Camilo wel raad mee wist.
Eén van deze aanvallen eindigde met een prachtige voorzet en een Paul (speelde op plaats van Jos) die goed voor zijn man kwam en de verdiende 2-0 aantekende!
Nog geen 5 minuten later was het (de tweede wissel) Jan, die op prima wijze
de 3-0 maakte.
Omdat Paul met nog 15 minuten te spelen last kreeg van zijn rug mocht zijn broer Jos toch nog aantreden en beloofde de toeschouwers nog een toegift.
Zijn eerste kans verprutste hij nog, maar daarna kreeg hij nog een aantal keren flink de ruimte en mede door zijn wraakgevoelens maakte onze Jos nog even de 4-0 en de 5-0.

Uiteindelijk was dus iedereen weer happy en verdiende iedereen voor de tweede helft een dikke voldoende!! (Mark.R ook een foutloze pot vandaag!!)
Helaas won onze concurrent Andijk ook (4-2) en blijven ze bovenaan staan!

Het is misschien overbodig om te zeggen, maar ons seizoen is natuurlijk al geslaagd, maar met de finish in zicht zullen we onze huid duur verkopen en er alles aan doen om Andijk van de troon af te stoten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken