DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

B1 toont veerkracht en verstevigd de koppositie

Hoi kanjer,

1 concurrent hebben we onze voorjaarscompetitie: WOUDIA B1.

Wij alles nog gewonnen, zij 1 keer gelijk gespeeld. Met een gelijkspel vandaag zou dus de nr 1 positie gehandhaafd blijven.

Uit naar Woudia, een mooie, gezellige club met altijd sportieve wedstrijden. Al jaren geeft dit zeer mooie wedstrijden met diverse uitslagen.

Het zonnetje liet ons in de steek en de wind stond wederom strak op veld wat voetballen ietwat moeilijk maakte. De eerste helft schuin tegen de wind in. het werd een mooie open wedstrijd met een iets feller en sterker Woudia. M.n. door wind (hoge ballen) kwamen we voor rust met 2-0 achter te staan. De eerste goal een uittrap van de keeper, welk niet goed werd verwerkt achterin, een withemd kon zo doorlopen en keurig scoren. De tweede, een hoge vrije trap, bleef hangen in de wind en wederom was er een withempje die voor de verdediging kroop en prima afronde.

Niet getreurd, de tweede helft gingen we weer volop en zonder teleurstelling de strijd aan. De wedstrijd werd alleen maar ‘openener’. Woudia kreeg nog diverse kansen, ze misten gelukkig o.a. door uitstekend keeperwerk van Edwin.

Ja, en als de tegenstander ze niet maakt, dan vallen ze aan de andere kant. We kwamen terug tot 2-2 en voelden dat er meer in zat. 4 Minuten voor tijd, daar kwam de verlosser,2-3. Gezien de wedstrijd ietwat onverdiend, maar gezien het harde werken, m.n, de tweede helft, DIK VERDIEND!

Heel goed jongens, nu staan we 5 punten los van de nr 2. Scherp blijven, dan gaan we voor het kampioenschap!

Nogmaals gefeliciteerd!

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com