Vroege start voor de B1 bijna fataal

Hoi kanjer,

08.40 uur vertrek op de zondagmorgen. 09.45 uur spelen in Stompetoren bij SSV. Mooi op tijd natuurlijk om daarna nog van een mooie zondag te genieten.
Maar wel vroeg hoor!!

Ook de spelers hadden zichtbaar moeite met dit tijdstip, de eerste helft was ronduit zeer matig. Slordig spel, verkeerd dekken, paniekerig schieten en veel te veel drang naar voren. Totaal geen rust in het spel.
Een 1-0 achterstand met kansen op 2, 3 of meer, dat viel gelukkig mee, daarna een wel heeeeeel flinke overtreding van de keeper op onze spits, normaal een flinke kaart, maar het werd afgedaan met een penalty welke feiloos werd ingetrapt. 1-1, vasthouden tot de rust zou je denken. 4 Persoonlijke fouten verder echter 2-1 op het bord. Op dat moment dik verdiend voor SSV.
Een stiltegebied in de kleedkamer, een flinke toespraak, de rode neuzen in de tas, omzetting in het team, een paar moppen getapt om de koppies weer fris en vrolijk te krijgen en zie daar, een herboren de Valken B1. Zo ken ik ze weer.

De strijd werd nu aangegaan, er werd beter gecombineerd, keihard gewerkt en weinig fouten gemaakt. De 2-2 kwam, de 2-3 kwam en daarna nog vele kansen op meer, maar die bleven uit. Gelukkig Stomte nu het moraal af bij de Stompetorenaren.

Vlak voor tijd kwam zelfs de 2-4. Weer drie punten, zo draaien we nog top mee, 6 gespeeld, 18 punten. Woudia 7 gespeeld 16 punten.

Komende dinsdag thuis tegen WIRON B1. Deze inhaalwedstrijd moet gewonnen worden.