DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

4 Goals voor Valken B1 tekort voor overwinning.

Ballen om een doordeweekse avond en wat voor avond. Het leek wel een zomerse zonnige avond. Perfect weer om te voetballen.

Jammer genoeg was de tegenstander Wiron B1, een combinatie team van A,B en C junioren. Wiron heeft nou eenmaal geen C en A team.
Waarom jammer genoeg zal je denken. Het overgrote deel van dit team is oud en wijs en heeft in het weekend de kroeg al aardig weten te vinden. Gevolg dat op de zondagen met een ietwat andere instelling cq gedrag in het veld staan.
Juist vanavond waren de grote sterke mannen de over het algemeen kleine Valken mannetjes wel de baas.

Na een gelijkwaardige opening werden we aan alle kanten weggecounterd en op kracht uitgespeeld. We stonden zelfs nog 2-1 voor, niets aan de hand zou je denken, maar toch….. de ruststand 2-4, dat was niet iets wat we verwacht hadden. Maar goed, de laatste weken hebben we ook achter gestaan met de rust en wonnen toch. Vanavond mocht het niet zo zijn.
Na de rust liep Wiron simpel uit naar 2-6,… tjonge jonge.
Positief was wel dat we bleven voetballen, sterker nog, de mannen uit Den Oever hielden het niet vol en werden steeds verder teruggedrukt. De irritatie richting de man in het geel was sterker dan het voetbalspel.

Dit resulteerde in een aanvalsdrang van de Valken, nog twee goals kwamen erbij 4-6, met nog 10 minuten te gaan, ik begon er zelfs weer een beetje in te geloven, maar helaas, dit was de eindstand.

Het eerste verlies in 2010, balen, maar het krachtvoetbal van Wiron konden we niet aan vandaag. Te licht bevonden in deze wedstrijd.

Maar goed, met nog 3 wedstrijden te gaan hebben we het nog in eigen hand. 2 verlies punten minder dan Woudia, de nr 2 en juist dat team komt komende zondag op bezoek. Op scherp dus, de nul achterin houden en voor minimaal 1 keer scoren daar gaan we voor.

Balen jongens, maar snel vergeten, neuzen de goede kant op en scherp voor zondag.

Allemaal veel plezier komende vrijdag!

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com