Helden op koers voor competitiestart

Zoals andere schrijvers vandaag ook al meldden: het weer was natuurlijk prachtig voor een prettig potje voetbal. Zo ook niet ver over de provinciale weg bij de gastheren van KGB 7 in Bovenkarspel.

Het 2e bekerduel, wederom tegen KGB, en ons vervolg in de oefencampagne richting competitiestart.

Vandaag waren niet van de partij: Ivo, Niels en Sebastiaan. Alsnog 4 wissels, een weelde voor de helden. Uiteraard meldde ook de sterk aan de bal acterende Doelman Dekker zich weer.

Aangekomen in Bovenkarspel meteen het eerste probleem. Nog steeds niet in bezit van de voetbaltas die Niels geregeld zou hebben. Ook tekort tenues dus maar vriendelijk bij de terreindienst van KGB vragen om een reservesetje. Wij danken de gastheren dan ook voor een puik setje Blauw-witte uitshirts met opdruk van Bakker CV service. Voor al uw kapotte CV Ketels.

De wedstrijd dan. Deze tegenstander was van een veel minder niveau dan afgelopen donderdag en als ik eerlijk ben had dit een monsterscore kunnen worden.

In de eerste helft geen vuiltje aan de lucht. Slechts 1 corner voor de thuisploeg die Dennis ze simpelweg kado doet. Die corner levert uiteindelijk niets op.

Valken speelde vele malen beter en de patronen worden weer zichtbaar. De 0-1 komt van Erwin! Zijn eerste in het (reserve) Helden tenue. Maar helaas, de oefencampagne telt niet mee voor de topscorerslijst. De goal is het vermelden wel waard overigens. Ben geeft voor vanaf links. Martin is bliksemafleider bij de 1e paal en Erwin vanaf rechtshalf komt inglijden.

Niet veel later de 0-2 van Capujohn. Zijn schot vanaf een meter of 20 is strak in de linkerhoek onhoudbaar.

Vlak voor rust wordt het 0-3 als Ben – wederom vanaf de linkerzijde – haalt uit richting verre hoek. Martin staat met verdediger in de rug voor de keeper en fungeert andermaal als bliksemafleider. Keeper ziet de bal niet, prima goal.

Na rust is het als vanouds even armoe troef. Het eerste kwartier kunnen de Kauwgomballen zelfs wat plaagstootjes uitdelen. Valken wordt pas wakker als er vanuit het middenveld een verkeerde terugspeelbal is. Spits onderschept en scoort!

Valken is inderdaad wakker, gooit er weer een schepje bovenop en komt weer tot scoren.

Wie de 1-4 maakte….. wie schiet, ben ’t ff kwijt.

Die 1-5 is voor Capujohn een kopie van zijn eerste, maar dan in de rechterhoek. Prima afstandsschot.

Het slotakkoord voor Ben: Slechts schot van Martin beland via verdediger bij Ben, die kan simpel binnentikken.

Komende donderdag om 18:45 nog het inhaal-bekerduel tegen Vada 2 en dan zullen we daarna zondagvroeg om 10:00 kijken of deze uitgebreide oefencampange effect zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken