Veteranen winnen ook tweede bekerduel

Het veteranenteam trad op een zonovergoten C-veld op 5 september aan tegen Zouaven veteranen 1. De Strekers hadden een op diverse posities gewijzigd team. Toch trok De Valken aan het langste eind.
In de eerste helft scoorden Eddy Bakker na een goed uitgespeelde aanval en Wilfried Laan met een ijzersterke kopbal op aangeven van zijn broer Gerard.
In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Zouaven speelde verzorgd voetbal, maar de eindpass bleef steeds uit. Wel volgde een tegengoal vanuit een directe vrije trap, die mooi in de rechterbovenhoek werd ingeschoten. Op dat moment had De Valken de score al uitgebreid met een doelpunt van Ron Laan, die een lage voorzet van Sjaak Laan in het doel mikte. Niet veel later scoorde Ron Laan weer, maar dat doelpunt werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. De eindscore werd op 4-1 bepaald door Ben Vroling, die zichzelf na een knappe passeeractie op de rand van het strafschopgebied beloonde met een doelpunt.

Een sterk optreden van het veteranenteam, dat het supergezellige feest van ploeggenoot Frank Hand van de avond ervoor nog in de benen had.