Valken 5 hard onderuit in Spanbroek

Vandaag een spannende dag vooral de dag van de klassieker waarbij de vraag vooral was hoeveel Ajax dit keer ging winnen.

Helaas konden we niet al te veel zien van de wedstrijd aangezien we een half uur eerder zelf aan de aftrap moesten verschijnen. Dit keer zou dat gebeuren tegen VVS 5 uit Spanbroek.

Het meest positieve wat ons al opviel was vooral dat we een dugout hadden en dat met het Nederlands weer van tegenwoordig. Dus bankzitters Michel Mark Bambi en mijn persoontje waren tevreden

Waar we niet tevreden over konden zijn waren de verichtingen van ons eigen team

Het was erg dramatisch, nou was VVS wel erg goed zo voor de 8e klasse maar af en toe werd er wel dramatisch verdedigt. Eerst een mooi aanval van VVS, onze linksback let niet op of loopt niet mee en we werden gered door de lat.

Niet veel later kwam VVS weer met een aanval. Borrelmans redt goed alleen helaas geen assistentie en in de rebound scoort VVS.

Niet veel later maakte een speler van VVS hands en de scheids laat doorspelen en zo stonden we 2-0 achter. Gelukkig door flink verzet van onze kant werd het opeens een uittrap voor onze held Rob

Niet veel later weer een bal op de lat en nadat Jan Jaap zijn man laat lopen kan deze op een goede voorzet de 2-0 inkoppen.

Verder van onze kant gebeurde er flink weinig alleen een mislukte kopbal van Mattie dat op zijn schouder belande.

De tweede helft werd er goed gewisselt. Bambi power kwam erin, Michel en ik.

Het spel werd wel veel beter alleen ja de mannen uit Spanbroek waren erg scherp voorin wij helaas wat minder.

De grootste kans was voor Edwin Bot. Hij omspeelde de keeper prachtig en iedereen telde het doelpunt. Helaas maakt hij geen schuiver maar schoot de bal gewoon helemaal over.

Voor de rest had ik nog een voorzet op Michel die helaas met een kopbal de keeper niet kon passeren.

Mattie speelde vandaag wel veel meer over dus mijn complimenten, helaas moesten we echt concluderen dat deze gasten prima mee hadden kunnen doen in de 6e klasse.

We kwamen gewoon snelheid te kort en waren minder scherp. Nu denk ik wel dat we het moeilijkste duel gehad hebben en ja 6-0 verliezen blijft pijnlijk

Na afloop van het duel vlogen we de nieuwe kantine in om te kijken hoe onze Mokumse helden slechts met 1-2 wonnen en konden we toch weer blij terug naar huis rijden

Man of the match:

Sander de Wit buffelde goed achterin. Voor de rest zal ik het niet te lang over deze wedstrijd hebben.

Ik geloof dat we komend weekend eindelijk onze eerste thuisduel zullen spelen, dus beste mensen kom eens kijken hoeveel talent er aanwezig is bij het 5e!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken