Mini Pupillen team Galatasaray geeft extra gas!

J.l. zaterdag is voor de tweede competitieronde afgetrapt op het A-veld van de Valken en Spirit’30 door de Mini Pupillen van onze vereniging, Spirit’30, Woudia, WSW en Vada.

Het team Galatasaray met in de gelederen Björn Laan, Floris Scheer, Dion Bouwman en Lars Lakeman gingen dit keer de strijd aan tegen respectievelijk Arsenal en Manchester United.

Opnieuw mochten wij spelen op het kunstgrasvoetbalveld van Spirit’30. De verlichtingsinstallatie doet het even niet bij Spirit’30 maar daar hebbben wij ’s ochtends natuurlijk geen last van.

Galatasaray speelde eerst tegen het altijd lastige Arsenal. Lastig was ook dat na het beginsignaal de bal in het netje lag…0-1 achterstand. Dat was even schrikken maar met een nieuwe bal ging het meteen beter. Toch liep Arsenal uit naar 0-3 en leek de strijd gestreden, echter Galatasaray gaf extra gas en maakte 3 doelpunten, eindstand 3-3.
Na de verdiende limonade gingen zij de strijd aan met Manchester United. Deze ploeg lieten zij in vertwijfeling achter na het maken van 10 goals, eindstand 10-1. De supporters gingen uit hun plaatje en vergaten spontaan dat het regende.

Op naar de volgende ronde.

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken