DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Sem Bleeker gaat los met Galatasaray!

J.l. zaterdag is voor de derde competitieronde afgetrapt op de velden van de Valken en Spirit’30 door de Mini Pupillen van onze vereniging, Spirit’30, Woudia, WSW en Vada.

Het team Galatasaray met in de gelederen Björn Laan, Floris Scheer en Lars Lakeman gingen dit keer de strijd aan tegen respectievelijk Fenerbahce en Palermo. I.v.m. de afwezigheid van Dion Bouwman werd Sem Bleeker bereid gevonden om zijn plek in te nemen voor de Turkse topper en de strijd tegen de Italiaanse maffiosi.

Na bestudering van het wedstrijdprogramma blijkt dat wij op 16 oktober voor het eerst gaan voetballen voor onze eigen supporters bij De Valken en tot die tijd onze punten zullen proberen te bemachtigen bij Spirit’30.

Galatasaray speelde een solide wedstrijd tegen Fenerbahce, een wedstrijd die bij tijd en wijle op het scherpst van de snede werd gespeeld. Het was Sem Bleeker die al zijn rolkunsten ten toon moest spreiden om na een stevige overtreding toch zachtjes neer te komen. Een prachtig moment dat voor veel hilariteit zorgde langs de lijn bij de harde kern.
Het was ook Sem die zijn debuut bekroonde met een mooi doelpunt en zo mede de eindstand bepaalde op
8-1 winst.
Na de limonade kwamen wij weer sterk uit de startblokken: 1-0, echter was het ongeslagen Palermo meteen bij de les door vlot 1-1 te maken. De jongens stonden meteen weer op scherp en met prima samenspel liep Galatasaray uit naar een 6-1 overwinning en lieten de Italianen en hun supporters in vertwijfeling achter. Björn (3), Floris, Lars en opnieuw pakte Sem zijn doelpunt mee dat luid werd bejubeld, echter tot zijn schrik kreeg hij in de kleedkamer ook nog een rode kaart omdat hij de douche niet wilde verlaten (toch oma?).

Hopelijk is de stand binnenkort beschikbaar op de site zodat de Turkse pers ophoudt met bellen naar de coach.

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com