Veteranen boeken benauwde overwinning op GSV

Op een glanzend B-veld onder schitterende weersomstandigheden, speelden de veteranen zich tegen GSV uit Groot Schermer naar de derde competitieoverwinning op rij. Het werd een benauwde 2-1 zege, dank zij twee doelpunten van Ben Vroling in de tweede helft. GSV kon er nog een tegengoal tegenoverstellen, maar verder bleef de schade beperkt.
GSV was een geduchte tegenstander. Met overwegend fitte spelers trad GSV De Valken tegemoet. De Valken had moeite het vereiste niveau te halen. De duels waren bij vlagen stevig en zelfs op het randje, maar een beetje strijd kan geen kwaad. GSV had goede kansen op een beter resultaat, maar vooral doelman Theo Hofland verrichte mooie reddingen. Ook de lat hielp De Valken een keer, maar de lat aan de andere kant van het veld stond ook een Valken-doelpunt in de weg.

Met wat meer evenwicht op het middenveld in de tweede helft trok De Valken het spel naar zich toe. De selectie is in deze fase van het seizoen nog ruim, dus er waren ook wel wat invalbeurten. Voor de wissels ook geen straf, want op het B-veld staan de nu de voormalige dugouts van Spirit opgesteld, van waaruit het comfortabel toekijken is.