Valken veteranen behalen gemakkelijke overwinning

Bij afwezigheid van onze vaste scribent heeft de mid mid de taak op zich genomen om het wedstrijdverslag te schrijven. Onder een lekker najaarszonnetje werd er afgetrapt op het C veld van West Frisia DP. In de kleedkamer werd er afgesproken om scherp te beginnen want we dachten dat het een pittige tegenstander was.De warming up verliep rommelig maar dit was gelukkig geen voorbode voor de wedstrijd. Valken was vanaf het begin heer en meester op het veld en na plm 12.34 minuten scoorde Ben Vroling 1-0 na een splijtende pass van Jan Koster. Vijf minuten later liet West Frisia DP zich van haar sportieve kant zien door aan te geven dat de bal de doellijn had gepasseerd terwijl grens en scheids het niet konden waarnemen. Hij was weliswaar ruim over de lijn maar toch klasse van West Frisia DP. De rust werd bereikt met 3-0 nadat Eddy een lob had geproduceerd waar hij eigenlijk gewoon breed had moeten leggen. Met enig geluk ging de bal er via de handen van de keeper in. Na rust bleef het eenrichtingsverkeer met verschillende goedlopende aanvallen. De stand werd opgevoerd naar 6-0 en West Frisia mocht van geluk spreken dat het vizier niet al te scherp stond want de dubbele cijfers hadden gemakkelijk kunnen worden bereikt. De 4-0 kwam op naam van wederom Ben, 5-0 is mij eigenlijk even ontschoten en de 6-0 was van meester Sjaak die goed doorstoorde en vervolgens verwoestend uithaalde. Zoals gezegd stond het vizier niet al te scherp en de keeper van West Frisia haalde er nog best veel ballen uit, voornamelijk doordat we tegen hem opschoten. De concurrenten lieten weer punten liggen dus we zijn weer lekker op weg. Volgende week Zwaagdijk en dit is een tegenstander waar we in veteranen verband nog nooit tegen hebben gespeeld. Dus dat wordt spannend!?