B1 succesvol tegen Succes B1

Heel uit Hippolytushoef gekomen kwam Succes B1 als kanshebber naar Hem.

Als koploper hebben ze laten zien dat ze hun mannetje staan in de onze klasse. Een makkelijk scorende ploeg, met o.a. een 30-0 tegen winkel voor de beker en een 19-0 tegen Hugo Boys. Deze laatste is inmiddels uit de competitie gehaald.
We waren dus gewaarschuwd.

Het werd een prachtige wedstrijd, voetballend misschien niet helemaal je van het, maar de strijd was enorm. Succes kwam terecht op een 0-1 voorsprong, daar hadden ze op dat moment recht op. Door een wel zeer opvallende duwfout in de 16 kregen wij de kans in de vorm van een penalty om langzij te komen. Dat lukte, 1-1, tevens de ruststand.

De tweede helft hadden wij wind en zon mee, we begonnen sterk en creerden zelfs kansen. Dit resulteerde in twee goals zelfs. Zo sta je zomaar 3-1 voor met nog ruim twintig minuten te gaan.

Alle zeilen moesten worden bijgezet. Met kunst en vliegwerk konden we de bal van de goal houden, tot tien minuten voor tijd toch de 3-2 erin viel.

De wedstrijd werd steeds grimmiger, Succes vocht met de moed der wanhoop en ging af en toe wat over het randje. De scheids hielt goed het oog erin en ook bewonderingswaardig was de manier waarop beide teams hier mee omging. De grimmigheid werd op een sportieve wijze verwerkt. Er stond toch wat op het spel. Klasse jongens, een succes voor jullie beiden.

Gelukkig konden we de schade beperken en konden we drie punten in onze tas stoppen !

Super weer jongens, jullie hebben er beide een mooie wedstrijd van gemaakt voor het vele publiek. ( ook uit Hippolytushoef )