Valken 5 komt goed weg met een 1-1 gelijkspel tegen Zouaven 10

Vandaag stond vooral in het teken van the day after the singleparty van Mattie Obdam

Hoe romantisch kon het zijn een toekomstig bruidegom die met een kater zijn wegstrijd moet spelen en zijn aanstaande bruid die het duel en goede banen moest gaan leiden.

De 1e helft ging helemaal niet verkeert, maar na een minuut kon er al gewisselt worden. Borrelmans (Rob M) moest gewisselt worden, er zat zoveel drank in zijn gespierde lichaam dat het bloed spontaan uit zijn neus kwam lopen.

Rico nam het keepershirt over en ik kon eindelijk na 1 minuut van de wisselbank af. Niet veel later een goede aanval van onze kant. Michel had een goede voorzet en Edwin Bot kopte bijna raak helaas dat een streeker in de weg stond.

Niet veel later schoot Ed Bot wel raak alleen was het volgens de grensrechter buitenspel en ging de goal helaas niet door.

Niet veel later viel Mattie uit met een blessure en ja dit ging helaas wel erg ten koste van de snelheid die we voorin hebben. Niet veel later word er weer een mooie aanval opgezet. Barry krijgt de bal aangespeelt, speelt deze door naar mij en ik kan er net niet lekker bij, ik besluit om door te jagen op de keeper. De keeper schoot in alle haast de bal in de voeten van Barry die eigenlijk veel te kort deed met deze mooie kans.

We speelden gewoon lekker de eerste helft. Helaas nog wel en paar teamgenoten die lange halen naar voren willen geven en daardoor makkelijk de bal kwijt raakten, maar nu werd er wat vaker een tikje terug gespeelt om weer balbezit te houden en dit werkte.

De streekers hadden ook wel een paar kansjes maar werden de eerste helft nooit echt gevaarlijk. Verder had ik nog een kansje, kreeg de bal van de zijkant alleen moest ik helaas uit stand schieten en kon ik geen kracht aan de bal geven en dan moet je net mazzel hebben dat de bal genoeg de hoek ingaat

De tweede helft dan, ja zoals een ieder weer onze slechtste helft normaal gesproken en helaas was dit niet anders. Zouaven had best veel jonge spelers en wij hebben meerdere 40 plussers in het team en mensen die er tegenaan zitten te hikken. Dat vertaald zich standaard uit in de tweede helft. De mannen uit de streek tikten gewoon lekker makkelijk zorgen dat ze altijd aanspeelbaar waren en dat was juist wat bij ons ontbrak

Samen met Edwin Bot stond ik voorin op een eiland en als er dan een aanval kwam kreeg ik helaas weinig ballen en als het al zo was de lange bal. dan mocht ik blij zijn als ik de bal had alleen als je dan geen aansluiting heb is het gewoon lastig. Het leek allemaal goed te gaan en we zouden zeer tevreden zijn met een 0-0 aangezien Zouaven gewoon beter was.

Helaas kreeg de tegenstander een penalty en deze werd gescoord. Ja we hadden weinig te verliezen dus eindelijk een aanval van onze kant. Toen kwam onze held Michel Haring. Deze schoot met zijn verkeerde rechter been de bal in de kruising. De ontlading was compleet en de harde kern van Valken 5 supporters werden helemaal gek net zoals ons eigen team.

Ja dit was nog eens een stukje effectiviteit. Ik ben erg trots op ons team. Het was zeker de tweede helft niet goed maar we bleven erin geloven en zo hoort het ook

Man of the match:

Michel Haring. Deze dappre vrijgezel is de laatste weken goed bezig. Werkt hard heeft nu wat meer rust in zijn passings en dat ontbrak er voorheen nog wel eens aan.

In de wedstrijd tegen SEW had hij al 3 assists op zijn naam staan en nu deed hij veel nuttig werk en hij scoorde de belangrijke 1-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken