Galatasaray 6 punti contro AC Milan e Celtic upd: incl Foto’s

J.l. Zaterdag is de vijfde wedstrijdronde gespeeld in de Champions League Mini Pupillen najaarscompetitie.

Het team Galatasaray met in de gelederen Björn Laan, Floris Scheer, Dion Bouwman en Lars Lakeman gingen dit keer, samen met de mascotte, de strijd aan tegen respectievelijk AC Milan en Celtic.

Galatasaray speelde een scherpe wedstrijd tegen het gelouterde AC Milan. Dit team van De Valken onder leiding van allenatore Rik Obdam heeft een echte Pirlo en Gattuso in de basis. Op het gekortwiekte gras ontstond er een boeiend duel waarbij de fluitist een paar keer streng moest optreden. Het was Galatasaray dat met een 7-3 uitslag liet zien dat er met hun niet valt te sollen. Een memorabel moment was dat één van de doelpunten ontstond na een stilstaande halve schaar van Floris die AC Milan deed verstijven van schrik. Floris speelde hierna de bal breed op Björn die verwoestend uithaalde en de turkse harde kern nog meer liet genieten van de turkse zaterdagmorgenbroodjes.

Na de limonade gingen wij de strijd aan tegen het schotse Celtic van Spirit’30. Na een snelle 0-1 achterstand lieten wij ons hierna niet meer piepelen. De jongens lieten de bal het werk doen en
behaalden een mooie 7-1 overwinning. Eén van de goals kwam via de rechtervoet van Dion die
normaliter stijf links is. De Schotten en hun supporters bleven in vertwijfeling achter op het veld van Spirit’30. Of zij daar nog steeds staan op het moment van schrijven is onduidelijk.

Volgende week gaan wij voor het eerst deze competitie spelen op het veld van De Valken tegen het roemruchte Barcelona. Het gerucht is dat ene Messi nu al warm aan het lopen is om goed voor de dag te kunnen komen tegen onze ’turkse’ toppers.

De stand is nog niet inzichtelijk op de site en wil ik de ouders vragen geduld te betrachten. De laatste verwachting is dat deze volgende week openbaar wordt gemaakt voor ook de sportredactie van het NHD.
Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken