Valken 5 blij met de overwinning op Dess 3

Mooi weer, laat voetballen (15:00 uur) en spelen tegen de nr laatst van de competitie wat kon er toch fout gaan

Genoeg in ieder geval. We stonden nog heerlijk te slapen op het veld en in know time stonden we 2-0 achter.

Daarna had Mattie een goede actie alleen kon hij deze niet goed afronden. Daarna gingen we over op een 4-4-2 opstelling en kregen we een beetje grip. Veel goede aanvallen liepen via Jan Jaap en deze gaf een paar prachtige passes op Mattie.

Op een bepaalt moment gaf Mattie een goede assist op Barry en op zijn El Hamdauoi’s schoot hij de bal via de draai in het doel

Niet veel later kregen we een corner en die werd prachtig genomen door Jan Jaap en werd prachtig ingekopt door Karim

Helaas zijn we toppers in het weggeven van een penalty. Ik geloof dat het ons tot nu toe maar 1 keer niet gebeurde. Dit keer was het Peter die onnodig de spits naar beneden sleurde en de scheids kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Ondanks dat de pingelnemer de bal niet goed raakte schoot hij toch raak.

Dus met een achterstand de rust in en dat gaf hoop, want meestal staan we voor tijdens de rust en verliezen we het duel.

We begonnen lekker, een goede voorzet van Harm en 2 man van ons probeerde te koppen wat niet helemaal lukte

Niet veel later scoorde Erwin Ruijter door een hoop gekluts, ondanks dat de grens vlagte trok gelukkig de scheids hier niets van aan en stond het 3-3

Niet veel later had de thuisclub een mega kans alleen van dichtbij werd deze overschoten, later kwam er nog een kans, maar onze topkeeper hield ons in de race.

Later kwam het dan toch tot een overwinning. Harm Paling allias Michel Haring scoorde prachtig uit een vrije trap via de paal en onderkant lat ging de bal erin

Man of the match:

Michel Haring wederom. Ondanks dat hij maar 1 helft meespeelde had hij het weer op zijn heupen en scoorde hij prachtig