B1 pakt punten in Grootebroek

Hoi kanjer,

De B1 is dit jaar in zeer goede doen. Afgelopen seizoen hebben we C spelers laten ruiken aan het niveau in de B junioren groep. Dat jaar was best moeilijk, het verschil B – C is best wel heftig.

Na dat proefjaar zouden dit jaar de vruchten geplukt moeten worden. EN DAT LUKT, aangevuld met 2 kanjers van ASV maken we er dit jaar een heel mooi seizoen van. Met 4 wedstrijden winst op rij doen we lekker mee in bovenste regionen van de tweede klasse.

Vandaag was de Zouaven B1 de klos, we begonnen sterk aan de wedstrijd en waren absoluut de bovenliggende partij. We creerden wel wat kansen, maar waren niet scherp genoeg om de voorsprong te pakken. En dan zal je zien, een counter en 1-0 achter…. Het zal toch niet weer….

Tijdens de rust was er echt rust, je kon merken aan de jongens dat het geloof er was en dat het wel recht gezet ging worden.
Het begin was wat haperig, maar toch we bleven knokken voor balbezit. Langzamerhand kregen we steeds meer vat op de wedstrijd, Z werd vroeg onder druk gezet en gingen daardoor foutjes maken. Hier konden we dankbaar gebruik van maken. Na de 1-1 kwam er steeds meer geloof en werd na goed doorzetten zelfs de 1-2 op het bord geprikt, yes…. het zal toch wel….

De scheidsrechter, een jong talent, welke gezien de spelregelkennis en manier van bewegen op veld, een sportieve wedstrijd floot, net zo sportief als de jongens onderling. Deze jongen heeft een mooie toekomst voor de boeg. Gelukkig weer een talent en dat bij de Z…..

De 1-2 was de eindstand, super jongens, eindelijk eens 3 punten meegenomen uit de streek.

Volgende week is er een inhaalronde, aangezien er door het mooie weer niets afgelast is hebben we niets in te halen.
Mogelijk komt er nog een oefenwedstrijd, hou de site in de gaten.

Verders weer lekker trainen en tot de volgende keer.