Rick Appelman bestormt de top

Met een weekscore van 10 punten dendert Rick Appelman de top van DeValken.competitie binnen. Hij stijgt van plaats 19 naar 6 en brengt zijn seizoenstotaal op 41 punten.

Dat zijn er maar 5 minder dan de nieuwe koploper René Bleeker. Geluksvogel 1 scoort deze week een prima zevenpunter en stijgt van stek 4. Geluksvogel 2, zoon Jelle, blijft op de 2e stek staan en staat op 45 punten.

Niels Kool geeft 2 plaatsen prijs. Hij heeft nu 44 punten. Mark Borst staat op 43, 1 meer dan Sam Laan. Nummer 7 en 8, Ron Visser en Mamaloe, staan beiden op 41, net als Rick Appelman. Jan de Jong staat nu 9e met 40 punten.

Onderin geen punten voor Niels Jong en slechts 1 voor Manon Westerlaken. Jong staat op 13, Westerlaken op 15. Echter, een nieuwe deelnemer kondigde zich deze week aan. Of het een serieuze deelname is moeten we even afwachten, maar Mike Hoffer wist wel meteen 7 punten te scoren.

Mattie Obdam blijft met 25 toto’s die ranglijst aanvoeren. Rick Appelman, Ron Visser en Niels Kool staan met 6 goede uitslagen in die lijst weer bovenaan.

De joker is nog steeds voor Ron Laan, 20 punten dankzij Valken. Al voelt hij de hete adem van Roan Groot en Sam Laan (beiden Zwaagdijk, 18 punten) in de nek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken