De supporterstrein van Galatasaray op tijd binnen voor kraker tegen Inter Milan

Zaterdagochtend is dankzij onze vrienden van de NS de supporterstrein van Galatasaray op tijd aangekomen op station Hoogkarspel voor de kraker om 10:00 uur tegen Inter Milan op het sportcomplex van Spirit’30.

Ondanks het feit dat de juiste tussenstand van de Mini Pupillen Najaarscompetitie helaas (nog) niet inzichtelijk is op www.devalken.com waren de beide coaches het er over eens; een overwinning van één van beide teams levert voorlopig de eerste plaats op.

De tactiek van Inter Milan leek verdacht veel op die van de grote jongens met dreumes Sneijder, loeren op de roemruchte counter en Galatasaray het spel laten maken. Het spel werd inderdaad door ons gemaakt en leverde de verdiende 1-0 voorsprong op; via een aanval over diverse schijven kwam de bal bij Björn terecht die zonder aarzeling het net deed bollen. Inter Milan ging meteen over tot aanvallen maar Galatasaray was niet onder de indruk van het italiaanse ‘calcio alla violenza’.

Türk aslanlar kendi maakten hun supporters gek van vreugde door 2-0 te maken; het was Björn die na een pass van Floris op weg ging naar het doel en de bal het juiste zetje gaf. Hierna een bal van Galatasaray op de lat en net naast, maar Inter Milan gaf niet op en bracht de spanning terug door 2-1 te maken. Het spel ging op en neer tot Dion de bal veroverde, Floris overnam die op zijn beurt na goed doorzetten de 3-1 maakte. Opnieuw gingen de ‘aslan’ uit hun dak en ontstaken zij de fakkels. Na het laatste fluitsignaal stond er 3-2 op het scorebord doordat Inter Milan in de ‘dying seconds’ nog een doelpunt maakte.

Hierna de verdiende limonade met pepernoten als doping en bijkomen van de sportieve strijd tegen ‘sempre difficile’ Inter Milan.

De volgende tegenstander Olympic Lyon was in de heenwedstrijd nog een lastige voor Galarasaray, echter dit keer ging Galarasaray voortvarend van start en noteerde www.infostradasports.com een eindstand van 6-1. De doelpunten kwamen van de voet van Floris (zie foto), Dion (zie foto), Lars (zie foto) en Björn (3x)(zie foto) waarbij de laatste goal van Lars een beloning was voor de goede samenwerking. Eén van de doelpunten werd gescoord uit een penalty door Björn. Dit gebeurt niet veel maar de kenners weten dat ook bij de Mini Pupillen het niet is toegestaan om de bal tegen te houden met de handen.

Galarasaray gaat zich opmaken voor de volgende wedstrijdrondes en wenst u een fijn en sportief weekend.

Met sportieve groeten,
Mit freundlichen Grüßen,
Cordiali saluti,
Saygılarımızla,

de coach
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken