Ontketend Valken 5 wint uit tegen Spirit 8

Nadat ik met een kater mijn bedje in gedoken was, omdat meneer Kuipers niet weet wanneer je nu wel of niet een pingel moet geven besloot ik alles van me af te gooien en me te richten op ons eigen team ons alles Valken 5

Vandaag zou de rit gaan richting de reigers en zoals jullie dan weten hebben we het dan over Spirit 8. Ook dit team is 2 plaatsen gezakt, ooit waren ze Spririt 6 en nu dus het 8e en wij hebben ons plek moeten afstaan en zijn dus van Valken 3 naar Valken 5 gegaan

Genoeg gelul over cijfertjes vandaag stond er een hoop eer op het programma.

Veel publiek vandaag vooral de familie Dijkstra was ruim vertegenwoordigd, aangezien aan de ene zijde keeper Olav op doel stond en aan de andere kant Spits Mattie Obdam die moest bewijzen dat hij zijn zwager vandaag wel zou kunnen passeren

De eerste helft ging op het begin nog niet zo top. Onze klassieke fout, lekker aanvallend spelen en zodoende extra veel ruimte creeren voor de aanval van de tegenpartij op het moment dat we de bal verliezen.

Gelukkig stelde we niet veel later orde op zaken en begon het te lopen. Eerst een mooi schot met links van Bambi Ruiter dat rakelinks over zou gaan.

Niet veel later een mooie aanval vanaf rechts, Jan Jaap had een prachtige voorzet op Barry die de bal prima inkopte.

Niet veel later was Mattie langs zijn zwager die niets meer kon doen dan zijn zwager naar de grond te trekken. Gelukkig was de scheids erg scherp en wees terecht naar de penaltystip

Ik voelde me goed dus ik wilde hem wel nemen, helaas wilde Barry zijn gemiste pingel tegen ASV goed maken en gelukkig scoorde hij ook. Rechts door het midden maar gelukkig dat de keep optijd zijn been optrok

Nog een keer een situatie waarin Mark D de bal over de keeper kon wippen, helaas duurde het allemaal net even te lang.

Met een 0-2 de rust in en ja wat moet je daar van zeggen, we weten dat normaal ons tweede helft niet onze beste helft is.

Niet veel later werd dit bevestigd, Spirit kreeg een vrije trap en deze vloog erin. Niet veel later een afstandsschot van Spirit die via de paal en de paal eruit zou gaan

Toen kwam mijn moment of fame. Ik jaagde goed de rechtsback op die te kort terug speelde op de keeper, ik kwam ertussen en scoorde de 1-3. Eindelijk een doelpunt scoren op een belangrijk moment is ook wel eens mooi.

Later nog een mooie aanval waarbij Mattie 1 op 1 met de keeper kwam, helaas had hij teveel tijd nodig waardoor er niet gescoord werd.

Niet veel later Michel Haring met een mooi afstandsschot, de keeper kon die in 2 keer net aan blokkeren.

Niet veel later aanval waarbij Mattie prachtig de bal via de keep inschoot, 1-4 prachtig zeg niet te geloven wat een weelde

Niet veel later kwam Mark D in de kluts hield de bal goed vast, toen kwam Barry opzetten en via de kluts kwam de bal bij hem terug en jawel de 1-5

Wat een topper wat een topper. Over 2 weken moeten we tegen Always forward en zijn er reeele kansen op te winnen en zo hoop ik toch met ons team weer bij de top 5 te komen

Man of the match:

Meerdere opties, Barry was wederom verdedigend matig, maar hij was wel weer erg nuttig en scoorde 3 keer dat is ook veel waard voor een team.

Toch kies ik voor bruidegom Mattie. Ik vond hem erg fanatiek. Hij was goed aanspeelbaar en je kon toch duidelijk merken dat we hem de vorige wedstrijd mistte. Hij coachte goed waardoor je makkelijk de bal bij hem kwijt kon.