F5 verliest onterecht met 3-2

Vanmorgen lekker vroeg 8.15 vertrokken we naar Zwaag om tegen West-Friezen F5 de strijd aan te gaan.Lekker op het kunstgrasveld voetballen had toch ook wel een nadeel want met de lichte sneeuwval was het toch wel wat glad.
Vooral als we de bal iets tever voor ons uit speelden was het vaak de keeper die de bal kon pakken.
We begonnen met Finn die Roel verving als laatste man aan de wedstrijd,en het was West-Friezen die al gauw de 1-0 maakte want Finn ook aanvallend ingesteld was ff weg en de bal lag achter Colin.Valken probeerde met goed tikwerk naar het doel van West-Friezen te komen en dat werd ook beloond met een mooi schot van Finn 1-1.Na de 1-1 was het Valken de betere ploeg en met een paar goede reddingen van hun keeper bleef het 1-1.En zoals het vaak zo is valt het doelpunt aan de andere kant en gingen we de rust in met een 2-1 achterstand.

De 2e helft was nog 30 sec oud[alle ouders zaten nog lekker warm in de kantine]of met een mooie aanval via Finn kwam de bal bij Wouter en schot via de binnenkant van de paal de 2-2 binnen.En dan de enigste aanval van West-Friezen was het weer 3-2.Hierna was het Valken dat aanval na aanval op het doel van hun probeerde de gelijkmaker te maken maar hun keeper was een sta in de weg en zo bleef een terechte gelijkmaker uit.