DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Valken D2 pakt winst in slotfase tegen Always Forward D8

Onder barre omstandigheden speelde Valken D2 thuis op het A-veld tegen Always Forward D8. Valken D2 was niet op volle kracht, want Terry Sikkema kon wegens een voetblessure niet meedoen en dat is een gemis in de achterhoede. Hoewel Always Forward D8 in de 4e klasse 9-competitie bij de onderste plaatsen staat, ging de wedstrijd lange tijd gelijk op.

Over en weer vielen diverse doelpunten en tot 10 minuten voor tijd stond het 3-3 en vroeg iedereen zich af of er nog een elftal met de volle winst aan de haal zou gaan. Uiteindelijk beslisten de D2’ers het duel toch in hun voordeel en behaalden ze hun zevende overwinning in acht wedstrijden. Met deze reeks staat De Valken 2e in het klassement, maar op basis van verliespunten staat De Valken D2 er het beste voor.

Bij een 3-3 stand maakte Danny van der Velde een belangrijk doelpunt door zijn ploeg op een 4-3 voorsprong te zetten, waarna De Valken de stand nog naar een ruime 6-3 tilde. De andere doelpunten werden gemaakt door Nick Vriend (3), Bas Meissen en Daan van der Oord.

Het doelpunt van Daan van der Oord volgde na een lange rush vanuit de verdediging. Bas Meissen maakte zijn goal nadat Nick Vriend op de keeper afging, maar oog had voor de vrijstaande Bas Meissen.

De wedstrijd stond onder leiding van Joep Heddes, die zijn taak als leidsman ook ditmaal weer prima vervulde.

Na afloop had iedereen door dat winnen niet zomaar gaat, maar dat je er alles aan moet doen om je tegenstander te verslaan. Strijd leveren kan De Valken D2 wel, dus ook in de komende wedstrijden moet het lukken nog vele punten te halen.

Volgende week wacht Schellinkhout D2. Een Drechterlandse derby dus die met spanning tegemoet kan worden gezien, want ooit was sterspeler Mark Dop van Valken 1 ook D-junior in zijn geboortedorp, dus voetballen kunnen ze op die leeftijd wel in Schellinkhout. Sam Meissen moet maar goed advies inwinnen bij de kenner bij uitstek van dit kronkeldorp, invalcoach Erik Stammes en vader van D2-speler Tim Stammes.

We gaan het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com