Valken 2 en ‘De wet van Murphy’

“De wet van Murphy” betekent niets anders dan dat als het tegenzit ook echt alles tegenzit!!
Het was zo’n zondag voor Valken 2.

Het begon op zaterdag met een afzegging van Rick die al twee dagen ziek op bed lag en niet in staat was zondag mee te doen, maar na een belletje met de hoofdtrainer waren we weer op orde met 13 man op papier.
Zondagochtend bij het vertrek mistte we nog één speler en niet echt verrassend was dat Camilo………………………………
Na een huisbezoek van “gabbertje” Jeen was het negatieve resultaat dat hij niet in staat was mee te doen en gingen we uiteindelijk met 12 man richting Hensbroek om te proberen Apollo’68 te verslaan.
Daar aangekomen werden we keurig ontvangen in de kantine en bij het bestellen van een kop (mok) koffie was het gebruikelijk dat men daar een heerlijk vers gebakken plak cake bij kreeg!! (fantastisch!!!!)

Met een nieuwe opstelling in mijn hoofd gingen we de kleedkamer in, maar na een bezoek in hun bestuurskamer werden we geconfronteerd met een scheids van de KNVB die alle spelerspasjes aan het checken was ivm einddatum.
Conclusie was dat er bij Apollo twee spelers niet mochten spelen en bij ons één die luistert naar de naam Dirk Oud.
Ondanks de gesprekken die wij en de tegenstander ook voerden met deze man was hij vastbesloten en werden de spelers uitgesloten van deelname.
Dus uiteindelijk precies 11 spelers……………………….en een fanatieke grensrechter (Dirk)…………………

Vanaf het beginsignaal een beter Apollo en een bij vlagen belabberd Valken dat totaal de indruk niet wekte dat je bij winst weer bovenin meedoet!
Apollo kreeg enkele kansen en uit één van deze maakte ze dan ook de (verdiende) 1-0.
In de rust een wat geïrriteerde trainer en gaf aan dat er uit een ander vaatje getapt moest worden als we deze wedstrijd nog wilde ombuigen!!
Helaas toch hetzelfde spelbeeld en na (weer) een mislukte breedtebal die onderschept werd door Apollo en in drie kaatsmomenten uiteindelijk voor onze keeper stonden en de 2-0 maakte!
Na dat doelpunt en mede door aanmoedigingen van onze fanatieke grensrechter (Dirk), ging Valken beter spelen.
Niels schoof steeds vaker door naar het middenveld en er ontstonden kansen waarbij Niels Koster de aansluitingstreffer maakte: 2-1.
Men geloofde er weer in en opeens was het een andere wedstrijd en werd er gevochten voor elke meter en de 2-2 hing in de lucht!!
Helaas uit één van de gevaarlijke counters maakte Apollo toch de 3-1 en met nog 10 minuten op de klok was het wel gedaan……………
Valken bleef erin geloven en in de 86e minuut werd een verdiende 3-2 gemaakt.
De laatste minuten waren hectisch en werd Valken nog een penalty onthouden (de grens van Apollo beaamde dit na de wedstrijd!), maar na het laatste fluitsignaal was een ieder het eens dat het een leuke, sportieve en heel spannende wedstrijd was!!
Uiteraard waren er ondanks het verlies de terechte complimenten van de trainer over het optreden in de tweede helft!!

Kampioensaspiraties gewoon even in de koelkast zetten en gewoon lekker gaan voetballen en werken aan onze zwakke punten…………………dan komt het allemaal helemaal goed!!

Uiteraard gaan we er vanuit dat Dirk volgende week speelgerechtigd is!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken