De Valken F6 & zoek het verschil icm Hema horloge

Zoek het verschil (antwoord kunt u mailen naar: hardekernvenhuizen@quicknet.nl; onder de goede inzenders wordt een Hema-horloge verloot (zie verslag)

De Valken F6 – KGB F7 3-4 (0-4)

Newcastle United – Arsenal 4-4 (0-4)

Zaterdagochtend om 10:00 uur trapten drie F-pupillen teams af voor de eerste wedstrijd in de
najaarscompetitie van de KNVB. Op het B-veld was het De Valken F6 die voor het eerst op het ‘grote’ veld hun opwachting mochten maken tegen het altijd lastige KGB. Lastig was ook de muur van wind waar de spelers de eerste helft tegenop moesten zien te boksen. Toch wisten zij het doel van KGB een aantal keren te bereiken maar kreeg de bal net niet de juiste richting mee. Aan onze kant ging er 4 keer een balletje tegen het net aan; ruststand 0-4.

In de rust lekker limonade drinken en bijkomen van de ‘storm’ op het veld. De nadruk werd gelegd
op het feit dat wij in de tweede helft met de wind mee zeker kansen zouden krijgen. De afspraak werd gemaakt om te laten zien wie het hardst met de wind mee kon schieten op doel…

Enthousiast gingen de spelers op weg naar het veld en nog enthousiaster werden de supporters langs de lijn! Zeker na de 1-4, 2-4 en 3-4 door respectievelijk een poeier van Lennard, een
kanonskogel van Niels en een lob van Andries.

De begeleider van KGB inclusief ‘louis-van-gaal-kladblok’ begon zelfs te wijzen op zijn Hema-horloge. Er werd zelfs geappeleerd bij de scheidsrechter waardoor een mooie aanval van De Valken F6 onterecht werd afgefloten.
Ja, u leest het goed ook bij de F-pupillen zijn de belangen groot…

De Valken F6 bleef strijden om de 4-4, net als Newcastle United, op het bord te krijgen maar
helaas de tijd was tekort. Neemt niet weg dat iedereen met blije gezichten aan de aftrap ging staan
voor het nemen van de penalty’s en ging De Valken F6 er hier wel vandoor met een 3-2 overwinning.

Op naar volgende week als De Valken F6 vroeg uit de veren gaat voor de uitwedstrijd tegen het altijd lastige Westfriezen.