De Valken F6 bikkelt dit keer naar gelijkspel

Zaterdagmorgen ging De Valken F6 de strijd aan tegen Westfriezen, de tegenstander die vorige week met 0-1 werd verslagen in een waterkoude wedstrijd. Ook deze keer stond er een stevige wind vanaf de boorden van het IJsselmeer (of toch Markermeer?). Iedereen leert snel en zaten in bijna alle voetbaltassen handschoenen die goed van pas kwamen in een enerverende wedstrijd. Het vermoeden is dat Ayaanle de volgende keer in skikleding het veld opgaat om warm te blijven!

Beide ploegen waren opnieuw aan elkaar gewaagd en streden voor elke meter op de groene grasmat. Het was Jesse die een paar keer los kwam van zijn tegenstander en alleen op doel afging. Beide keren was het de keeper van Westfriezen die als winnaar uit de strijd kwam. In de rust dook de tegenstander de kantine in om op te warmen, wij gingen limonade drinken in kleedkamer 2.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met De Valken in de aanval en Westfriezen loerend op de counter. De keeper van Westfriezen pakte een schot van Björn, liep goed uit om de bal af te pakken van Ayaanle en was attent bij een corner. Ook met een knal van Niels wist hij wel raad. Begin- en eindstand 0-0!

De volgende wedstrijd is de verwachting dat de temperatuur naar zomerse waarden zal stijgen.