Valken 5 blijft 3 maanden ongeslagen

Met PSV-Ajax in het hoofd moet vandaag Valken 5 tegen Always Forward 8 zien de ongeslagen reeks voort te zetten. Axel Meissen is er niet wegens verplichtingen in Eindhoven en meerdere hebben andere verplichtingen dus V5 heeft zich versterkt met Wilco, Koos, Roan en Jeen. Al snel blijkt de keeper van Always Forward in een bloedvorm te zijn en wij geven hem daar ook alle kans toe dit te laten zien. Een getoucheerd schot van Barry is onhoudbaar en de voorsprong is een feit. Dan duurt het nog een tijd waarin veel wordt aangevallen, mogelijkheden worden gecreëerd voordat Koos de keeper het nakijken laat. Strakke bal uit een onverwacht schot in de verre hoek, binnenkant paal.
De rust nadert wanneer Wilco aan de scheidsrechter vraagt hoe lang er nog te spelen is. Bijna direct daarna kinkt het rustsignaal. (0-2)
Na de rust kunnen we er weer tegenaan in het regenachtige Hoorn op het kunstgras. Volop samenspel en mooi rondtikken biedt weer volop mogelijkheden, maar ook de keeper de kans goed in de wedstrijd te zitten. Knappe goal van Karim en tot slot 2 keer Mattie leveren 0-5 winst. Wanneer wordt gevraagd aan de scheidsrechter hoe lang nog te gaan, antwoordt deze: ”Nog 5minuten…..nog 1 doelpunt.” Binnen de minuut knalt Jan Jaap de bal in het net en de scheidsrechter houdt woord. Hij fluit meteen af voor einde wedstrijd.

Tja, Axel heeft altijd man of the match. Wat mij betreft Jan Jaap, want nu konden wij op tijd terug voor PSV-Ajax.