Veteranen pakken via 6-0 tegen Westfrisia DP de koppositie

De veteranen beleefden op 3 april een hele mooie dag. De complete selectie, inclusief de geblesseerden, verzamelde zich om 9.15 uur stipt, zodat voorafgaand aan de wedstrijd de fotosessie kon plaatsvinden in de nieuwe tenues, gesponsord door Van Diepen Van der Kroef Advocaten. De foto’s, genomen door Lisette Bakker, volgen later deze week op de website.

Daarna volgde het duel tegen West Frisia DP, dat gemakkelijk met 6-0 werd gewonnen. Na afloop stortten de veteranen zich in de derbysfeer en werd het nog zeer gezellig op het drukke Valken-terras. De feestvreugde was in de tussentijd al verhoogd omdat de uitslag van concurrent Always Forward tegen VVS bekend was geworden. Always Forward verloor met 4-3 en daardoor staan de veteranen nu trots bovenaan in de 1e klasse D 35+. Bovendien heeft De Valken nog drie wedstrijden minder gespeeld, dus de vooruitzichten zijn prima.

Nieuwe tenues, winnen met 6-0, de koppositie pakken en genieten van de derby. Een topdag dus.
De wedstrijd tegen West Frisia DP dan. De Enkhuizer formatie werd eenvoudig aan de kant gezet. De Valken speelde goed voetbal, al kon het zeker nog beter door de bal sneller af te spelen. Dit verbeterpunt nam niet weg dat West Frisia DP werd overklast. Het begon nog met een wat gelukkig afstandschot van Marco Bakker, waar de keeper zich op verkeek. Maar de tweede goal van Marco Bakker was een plaatje. Een prima aanval rondde hij af door de bal uit een moeilijke hoek te volleren. Het werd 3-0 voor de rust door Sjaak Laan als eindpunt van een prima aanval.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld. En ook hetzelfde aantal doelpunten. Het werd 4-0 door Ron Laan, die van dichtbij de vrijkomende bal onderkant lat binnen knalde, nadat een aanvallende actie van Frits Greuter nog net kon worden verdedigd. De 5-0 en 6-0 kwamen op naam van Sjaak Laan die dus met drie goals ook deze wedstrijd weer een achteloze doelpuntenmachine was. Hij schiet of kopt ze makkelijk binnen in de tweede seizoenshelft.

Volgende week tegen Zwaagdijk, een tegenstander die de laatste weken af en toe een verrassende uitslag boekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken