De Valken F6 pakt drie punten in dorp van Dirk S.

J.l. zaterdagochtend mocht De Valken F6 zijn wedstrijd spelen op het voetbalkunstgrasveld van tegenstander VVS’46 uit Spanbroek. Het dorp waar de geest van Dirk S. rondwaart bleek na het parkeren van de auto voor een statige boerderij met camerabewaking.

Met precies zes spelers en keeper Frank gingen wij de strijd aan. Vooral in de eerste helft was het wennen aan de snelheid van de bal over het ‘kortgewiekte’ gras. De bal die na goed doorzetten uiteindelijk door Björn in het doel werd geschoten, 0-1 ruststand.

De limonade smaakte weer prima en voor de begeleiding werd koffie geserveerd op een dienblad onder de noemer ‘excellente service’.

Hierna het veld weer op en gingen wij meteen goed van start. Dit resulteerde in een aantal prima kansen waarvan bij één Andries er wel raad mee wist: 0-2. Wij gaven VVS’46 geen kans om iets terug te doen liepen uit naar 0-3 door een mooi schot van Floris. Volgens de scheidsrechter ook de eindstand, echter Björn maakte 0-4 en gaat deze goal de boeken in als ‘spookdoelpunt’?! Is weer iets anders als ‘spookburger’… Bijna maakte Ties zijn eerste doelpunt maar zijn schot werd gepakt door de keeper.

De Valken F6 staat momenteel op een ‘veilige’ derde plaats en sluiten wij een sprongetje naar boven niet uit de komende laatste 2 wedstrijden van de Voorjaarscompetitie.

Met sportieve groeten,
Der Weisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken