Niels Jong en Renske Beemster nemen de leiding over

De omgekeerde wereld: Niels Jong heeft de leiding genomen in DeValken.competitie. Deze week goed voor 5 punten, zijn totaal komt daarmee op 15. Jarenlang was de Hoogkarspeler één der kandidaten voor de Rode Lantaern, nu doet ie zomaar mee voor de prijzen.

Renske Beemster nestelt zich met een tienpunter naast De Jong. Deze prima score komt mede dankzij het 2-2 gelijkspel van haar joker De Wherevogels tegen Winkel.

Ook een tienpunter voor Bas Kok (Bjirla) uit Zwaag die zijn totaal op 13 punten brengt. Ook 13 punten zijn er voor Theo Visser, Boudewij Boots en J. Dijkstra.

Een viertal deelnemers volgt daar een puntje achter: Merlijn Weel (zakt van 1 naar 7), Cor de Decker, Dirk Vriend en Mark Borst.

Onderin moeten Bobo en Carlo Dop, normaal gesproken toch wel deelnemers die in de (sub)top te vinden zijn, het doen met de laatste en 1 na laatste stek.
Beiden staan op 2 punten.

3 Deelnemers hebben vooralsnog zicht op de toto-titel. Rick Appelman, Simone Hand en J. Dijkstra staan allen op 7 juiste toto’s.

Bij de juist voorspelde uitslagen staan eveneens 3 deelnemers bovenaan: Theo Visser, Niels Jong en Boudewijn Boots.

In de jokerstand voeren Bas Kok (Bjirla) en Renske Beemster de lijst aan. Beiden staan op 8 punten na 2 gespeelde duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken