Veteranen zetten Woudia eenvoudig opzij

Wat kan voetbal toch een mooie hobby zijn. Onder een stralende ochtendzon en op een zeer fraai , glanzend kortgemaaid B-veld, mochten de veteranen een bekerduel spelen tegen Woudia veteranen 2. Het krachtsverschil was groot, waardoor De Valken een eenvoudige overwinning behaalde. Het werd 5-0.

Het was de wedstrijd van terugkerende spelers. Jos Verstraten meldde zich weer met frisse moed na allerlei knieblessureleed. De tweede helft maakte de veteraan onder de veteranen zijn opwachting ter vervanging van Eddy Bakker, die nog een halve marathon ging lopen.

Tevens was er de terugkeer van Gerard Koster, die bereid was mee te doen omdat veel vast krachten niet in de gelegenheid waren. Lang niet gevoetbald, maar direct van toegevoegde waarde. Het zou zo mooi zijn als Gerard Koster wat vaker mee zou kunnen of willen doen.

De 1-0 was een onberispelijk ingeschoten penalty van Frank Hand nadat Ron Laan was neergehaald in de zestienmeter. De 2-0 kwam op naam van Sjaak Laan, die een lage voorzet vanaf rechts van Ron Laan kon afronden. Daarna de 3-0 van marathonloper Eddy Bakker die alert reageerde toen de keeper een kopbal niet goed verwerkte. Nog voor rust werd het 4-0 via een prachtige vrije trap van – jawel – opnieuw Frank Hand, nadat wederom Ron Laan was gevloerd.

Na rust viel het tempo terug en daardoor kon Woudia het wat beter bijbenen. Er viel nog wel een fraaie vijfde goal van Frits Greuter die een gaatje in de korte hoek vond en mooi strak inschoot. Daarmee heeft de linkspoot zijn ongelukkige competitiestart tegen VVS ’46 weer volledig goedgemaakt en zijn de bekende praatjes ook weer terug.

Na het laatste fluitsignaal van invalscheidsrechter Joris Groot, waarvoor dank, telden de veteranen de koppen voor de kraker tegen De Rijp volgende week. De selectie is wat gebrekkig met diverse afwezigen, zeker ook omdat Marco Bakker met een hamstringblessure was uitgevallen. Toch hebben de veteranen het ritme weer te pakken, dus met vertrouwen wordt volgende week naar De Rijp afgereisd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken