B1 wint ook tweede bekerwedstrijd

Hoi kanjer,

na Zwaagdijk B1 met 12-1 verslagen te hebben werd vandaag de Zouaven zondag B1 met maar liefst 8-1 aan de zegekar gebonden.

De Zouaven zondag B1 heeft dit jaar een matig team, dit bleek al uit de uitslag Woudia b1, zij wonnen met 22-2 van dit team.
Hoe moeilijk het dan is, blijkt wel, reeds na een paar minuten lag de eerste bal al in het netje en wat krijg je dan, alle afspraken gaan over boord en ieder gaat voor zich ballen.

Tja, dan stokt het. De Z had nl wel een x aantal flinke jongens staan en daar kan je nu eenmaal niet doorheen. De ruststand was 3-0, prima natuurlijk, maar met een beetje overleg en teamspel had dit al veel meer moeten zijn.

De tweede helft was wel wat beter, iets meer vat, iets meer spel en iets meer samenspel. Er kwamen nog 5 goaltjes bij en na een counter zelfs 1 tegen.

Al met al natuurlijk een prima uitslag 8-1. Willen we een ronde verder komen, zal echter de volgende wedstrijd wel gewonnen moeten worden. Woudia zal ook winnen van Zwaagdijk en hun doelsaldo is aanmerkelijk beter.

Jongens bedankt voor deze wedstrijd en vooral bedankt voor jullie spontane steun afgelopen week! Dit geeft mij een goed gevoel, een gevoel dat we goed bezig zijn met z’n allen! TOP

groeten, fijne week,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken