Valken 2 doet aan klantenbinding!!!

Eindelijk weer eens positief nieuws omtrent Valken 2 en dat is niet alleen leuk voor de spelers, maar ook voor het trouwe publiek en uiteraard voor ondergetekende.

Na het debacle van vorige week waarbij zowel wij als onze tegenstander HSV sport klaar stonden om af te trappen, opeens consul en co het veld op kwamen om te constateren dat er vanwege de vele regen, en wat er nog zou vallen, niet gevoetbald kon worden.
Ondanks dat de emoties bij sommige hoog opliepen, was het achteraf een prima besluit.
Dat vervolgens de gehele selectie (eerste ook afgelast) in de kantine belandde was gewoon prachtig!!
Onder het genot van een drankje en een droogje van de familie Keuning, was een potje kaarten en kijken naar PSV – Ajax de hoofdschotel.
Dat was allemaal vorige week en nogmaals de complimenten voor pa en ma Keuning die werkelijk alles klaar hadden staan om van deze zondag een geslaagde te maken!

Nu, een week later, konden consul en co zich de moeite besparen want de velden lagen er prachtig bij en de zon stond hoog aan de hemel.
Onze tegenstander kwam uit de omgeving namelijk De Blokkers uit Blokker.

Met 16 man(!) in de bestuurskamer was het dringen geblazen, maar wel gezellig. Natuurlijk is en blijft een bekerwedstrijd een “veredelde” oefenwedstrijd en kan een trainer het zich permitteren om wat nieuwe dingen uit te proberen.
Zo kwam Jos in de punt te staan, Michiel op het middenveld en verhuisde Niels Kool naar de achterste linie.

Om 11:30 uur de aftrap en al snel werd duidelijk dat wij de beter voetballende ploeg waren, maar door te gehaast en onzuiver in de afronding bleef de stand
0-0.
Een aloude voetbalwet werd werkelijkheid: een prima uitgespeelde counter leverde Blokkers de 0-1 op.
Ook na deze domper hield Valken het veldoverwicht en was het eigenlijk wachten op de gelijkmaker.
Met nog 2 minuten tot aan de rust was het “good old” Jos Dalmulder, Jos Dalmulder, Jos Dalmulder, Jos Dalmulder (hij vroeg mij zijn naam veel te noemen)
en maakte vanuit een prima beweging beheerst de 1-1. RUST
In de rust, zoals afgesproken, 5 wissels met een geheel nieuwe voorste linie met Rick, Paul en Jeen en Jos die een linie terug ging spelen met Niels Fine en Tim Groot.
Achterin Wilco, Niels, Rens en Wietse.
Nadat Blokkers twee kansen kreeg op de 1-2, maar ze niet benutte, was het Rick die de 2-1 aantekende met een harde schuiver.
Blokkers was geknakt en een doelpuntenregen volgde met de 3-1 van wederom Jos, 4-1 van broer Paul, 5-1 van Niels Fine en de laatste van weer Rick Raven.
Daarmee was de stand op 6-1 gekomen,dat De Blokkers nog 6-2 maakte kon ons eigenlijk niet meer imponeren.
Een tweede helft waarbij de poppetjes redelijk op hun plek stonden en een tegenstander die in de eerste helft al moe waren gespeeld resulteerde in een goede overwinning en een positief gevoel bij iedereen.

Man of the match: Tim Groot!

Al met al eindelijk een heerlijke overwinning waarbij we zelfvertrouwen hebben getankt voor de competitie die volgende week thuis tegen Woudia een vervolg krijgt.

Klasse mannen en hou dit vast!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken