Nog nooit vertoond: 4 koplopers!

Ongelooflijk maar waar. Het grillige en onvoorspeelbare competitieverloop (slechts 3 punten verschil tussen nummer 2 en nummer 12 zegt genoeg) zien we ook terug in de resultaten van DeValken.competitie.

Zo zien we nu voor het eerst vier koplopers. Cees Beemster, Laszlo Kreeft, Piet Portegies en Afra Laan hebben allen 37 punten. Kreeft en Portegies zijn dan ook de winnaars van de week. Laszlo heeft 9 punten gescoord, Piet 8 (net als Simone Hand en Bobo).

Laszlo stijgt van 7 naar 2, Piet van 5 naar 3. Cees Beemster is weer terug op de 1e stek en verdringt Afra Laan. Zij zakt van 4 naar 1.

Daarachter een drietal met 33 punten: Ron Visser, Merlijn Weel en Johan Dijkstra. Niels Jong en Clemens Beemster staan op 31.

Martin Beemster en vader en dochter Hand – Frank en Simone – liggen op de loer en staan op 30 punten.

Onderin is het stuivertje wisselen tussen Niels Timmer en Jente Dekker. Dit is in het nadeel van laatstgenoemde. Zij staat nu met 10 punten helemaal onderaan. Timmer heeft wel 1 heel punt meer behaald.

De toto- en uitslagen lijst blijven ongewijzigd: resp. Mattie Obdam en Cees Beemster staan hier bovenaan.

Ook in de joker staat Cees Beemster boven aan. Met 14 punten – dankzij Wherevogels – is ie de beste, samen met Afra Laan overigens. Zij dankt de 14 aan ‘onze club’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken