Valken E2 wint avondderby tegen Spirit E4

Op de dinsdagavond mocht de valken E2 aantreden tegen Spirit E 4 in de regen om 18.30 uur

Met de verlichting aan op het trainingsveld werd er door beide partijen een mooie wedstrijd van gemaakt, en waren beide teams aan elkaar gewaagd.

Over en weer werden er de nodigde kansjes gecreƫerd, en zo kwam Spirit gelukkig op een 0-1 voorsprong.
Maar door goed te blijven voetballen en hard werken van het hele team werd door Jesse de 1-1 gemaakt.
En zo werd er zelfs voor rust nog de 2-1 gemaakt door een doelpunt van Daan.

Ook in de 2e helft werd er goed gespeeld,en bleef Spirit in de verdediging staan. Zo raakte Daan met een pracht schot nog de lat na een mooie voorzet van Mees. Maar door te blijven aanvallen werd door Jesse de 3-1 gemaakt.

Vijf minuten voor het eind werd het nog 3-2 door slordig uitgooien en uitverdedigen.
En zo werden het toch nog spannende minuten, maar werd de voorsprong niet meer weg gegeven.

Jongens wat hebben jullie hard gewerkt als team. Top !!!!!