Nieuwe sponsor ING luistert 4 x 4-toernooi op

Directeur Business Banking ING Westfriesland Guus Bosch heeft op het hoofdveld van voetbalvereniging De Valken het zogenoemde ING-Materialenpakket voor amateurclubs uitgereikt aan voorzitter Frank Hand van s.v. De Valken.

Guus Bosch, tevens jeugdvoorzitter en bestuurslid, deelde op zaterdag 22 oktober onder meer hesjes, ballen, pionnen en een welkomstbord voor het sportpark uit aan de jeugdspelers van de vereniging.

Uiteraard testten Frank Hand en Guus Bosch de spullen vervolgens meteen. Middels prachtige afstandschoten met de ontvangen ballen op de gereedstaande doeltjes op het A-Veld, werd het startsein gegeven voor het eigen 4 x 4 toernooi van de D.E.F.-pupillen.

Langs de lijn stonden vele ouders en kinderen. Om de wedstrijden te bekijken, maar natuurlijk ook
vooral om hun eigen kinderen aan de slag te zien. Het publiek werd niet teleurgesteld: prachtige wedstrijdjes onder goede weersomstandigheden, met tot slot prijsuitreiking boven op de echte ING WK bus.

Net als het publiek, was ook De Valken, in de persoon van voorzitter Frank Hand bijzonder te spreken over de ING-materialen en het sponsorbord van de ING. Frank Hand: “We zijn als amateurclub De Valken ontzettend blij om naast het materialenpakket een sponsor op de club te hebben die tevens sponsor is van het Oranje, het Nederlands elftal. Samen met de nieuwe ballen, hesjes en pionnen en de ING WK Bus met voetbalquiz is dit een ochtend om niet snel te vergeten.”

Hieronder volgt een korte foto-impressie van de materialenoverhandiging en op de site het 4 x 4 toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken