B1 bekertoernooi zit erop

hoi Kanjer,

na twee overwinningen in de beker was het vandaag erop of deronder. Niet alleen wij hadden 6 uit 2, maar ook de tegenstander van vandaag, Woudia B1 had er 6 uit 2, maar met een beter doelsaldo. Dus de boodschap was duidelijk. Er moest gewonnen worden.

Pas om 14.15 uur mochten we aantreden in het noord westen van ons dorp, tegen de withemden welk we al jaren tegenkomen en al jaren mooie wedstrijden tegen spelen met vaak winst voor de witten.

Vandaag moest het maar eens anders vonden we en gezien het wedstrijd beeld kon het ook anders. Qua veldspel waren we vandaag absoluut de betere, maar doelpunten, een essentieel onderdeel van het spelletje gaat ons toch moeilijker af dan we hoopten. Woudia, met al die lange kerels, scoorden voor rust twee keer, 1 keer uit een corner en 1 keer uit een vrije trap. De coach van de tegenstander riep al diverse keren dat het tijd was, maar ja toen ze in de 44e minuut scoorden had er toch niet zoveel moeite mee.

We hadden tussen hun goals ook een keer gescoord, dus de ruststand 2-1 stond op het mooie electronisch scorebord.

De tweede helft was 100% voor ons, Woudia beperkte zich tot counters welk op zich heel gevaarlijk waren, maar keeper Mike deed het uitstekend, er kwam geen bal langs zo bleven we goed in de wedstrijd. Helaas lukte het ons niet het veldoverwicht uit te drukken in goals, de paal en lat stonden ons in de weg en we waren gewoon weg niet in staat de bal tussen de palen te krijgen.

Jammer, maar toch kijken we terug op een goed bekerseizoen. We gaan weer vol voor de competitie. Volgende weer aan de bak.