Wedstrijdverslag Dynamo B2 – De Valken B2

Met een vrolijke bui gingen we al dollend over sinterklaas naar Ursem.
Aangekomen op een schitterend complex met mooi weer leek alles weer goed te gaan, maarrrrr
Na 10 minuten in de eerste helft keken we tegen een achterstand aan van 1-0.
Een iets feller op de bal spelend Dynamo overblufte onze mannen. Na even achter de oren te hebben gekrabt kwam er bij ons weer boven hoe wij moesten voetballen. Na een mooie actie over links leek het spelletje zo makkelijk 1-1. Totdat er plots weer een aanval van Dynamo door onze verdeding heen sneed. Met 3-1 gingen we de kleedkamer in. Doordat ze feller op de bal speelden moesten we de eerste helft de meerdere kennen in Dymnamo, maar de tweede helft beloofde beterschap. Wij scoorden na een mooie actie ook 3-2 en er zat meer in.Twee keer op de paal in de eerste helft en een keer op de lat.
Helaas ging ook Dynamo beter spelen en konden we de volgende 3 doelpunten niet keren.
Met 6-2 moesten we thuiswaarts, maar ondanks de nederlaag konden we op een plezierige voetbalmiddag terugzien.