Westrijdverslag Woudia – De Valken B2

Zondag 27-11-2011.
Bij een regenachtig en winderig begin leek het met onze mannen de eerste helft niet echt te lukken. We waren telkens wat te laat. In de duels waren we te vriendelijk en derhalve was de ruststand van 1-0 voor Woudia ( helaas) terecht.
Na enige woorden tijdens de rust waren ze schijnbaar wakker geschud. “We ” wilden ook niet verliezen. Binnen 5 minuten bracht Jaap de stand gelijk. We hadden weer zin in het spelletje gekregen. Ook tactisch hadden we het wat aangepast. Met een 4-4-2 ging het duidelijk beter. Jesse Gerritsen was rechtshalf ook net het duwtje in de rug dat wij nodig hadden. Zodoende werd het ook al snel 1-2 door Jaap. We hadden de niet alleen de wedstrijd maar ook Woudia onder controle. Na een half uur in de tweede helft wist Wieland ook nog te scoren van uit een corner die er 1 keer mooi indraaide. 1 – 3.
Helaas lukte het niet om de stand nog te vergroten, maar met opgeheven hoofden gingen we van het veld af en moe maar voldaan stonden “de mannen” onder de douche. BEDANKT mannen .