wedstrijd verslag SVW B1 – De Valken B2

Wedstrijdverslag SVW B1 – De Valken B2

Doordat bij ons nog team”-leden zijn die niet of heel laat afbericht geven moesten we om 09.15 uur nog “de boer op” voor medespelers. We stonden er anders met z’n 9-en voor en dat gaat natuurlijk niet lukken.
Gelukkig wisten we Jesse te strikken en die wist gelukkig weer dat Rens misschien wel wakker zou zijn. Dit was hij niet maar werd hij wel door ons. Twee aanvullende spelers waren dus gevonden, en toen nog snel naar Heerhugowaard toe om 09.35 uur. Met een beetje gas geven waren we om 10.00 uur present, nog even omkleden en toen de wei in. 12 minuten later als gepland.
We waren nog aan het dagdromen toen we de 1-0 al om de oren kregen en 4 minuten later werd het al 2-0. Dus na 6 minuten was de toon al gezet. Helaas voor ons kon je duidelijk verschil zien. Wij wilden de bal niet hebben en hun gingen voor elke bal. Op een paar uitvallen van ons daargelaten. We gingen zodoende met 6-1 de rust in.
Na enige felle woorden van mij waren we toch wat wakker geschud en warempel kregen wij ca twintig minuten in de tweede helft het overwicht. Helaas wisten wij er nog maar eentje in te trappen,hetgeen wel verdiend was. Maar SVW was gewoon VEEL FELLER als ons op de bal. Gelukkig waren Bram en Wieland de twee grote stofzuigers achterin hard nodig anders hadden er dubbel cijfers gestaan. De eindstand werd dus 9 – 2.
Bij deze nogmaals dank aan Jesse en Rens voor hun inzet en aanwezigheid deze vroege zondagmorgen. Ik ga er van uit dat komende dinsdag en donderdag weer een ieder present is op de trainingen, wat dit is vast en zeker een oorzaak van ons zwakke spel de laatste weken. Voetbal is en blijft een TEAM-PRESTATIE.
Ondanks alles nog een plezierige zondag een ieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken